۵ سال زندان برای سه یمنی متهم به جاسوسی برای ایران

دستگاه قضائی یمن سه شهروند یمنی متهم به جاسوسی برای ایران را به پنج سال زندان محکوم کرد.

به گزارش شفاف به نقل از خبرگزاری رسمی یمن ( سبا )، دادگاه جزائی صنعاء برای عبدالکریم لالجی ، هانی احمد و علی عبدالکریم به اتهام جاسوسی برای ایران حکم پنج سال زندان صادر کرد.

پیش از این برای متهم ردیف اول و دوم حکم اعدام صادر شده بود که در جلسه نهایی دادگاه که دیروز دوشنبه برگزار شد برای هر سه متهم حکم پنج سال زندان صادر شد.

دادستانی یمن این افراد را به جاسوسی برای ایران، ارتباط غیرقانونی با عوامل آن و تحویل و انتقال اسناد و اخبار دفاعی، امنیتی و اقتصادی در دیدارهای خود با رایزن های فرهنگی و بازرگانی سفارت ایران در صنعاء در سال های 1997 تا 2008 متهم کرده بود.

یک منبع یمنی پیش از برگزاری این جلسه دادگاه اعلام کرده بود که صنعاء هشت نفر از متهمان به جاسوسی برای ایران را آزاد کرده است.

وی همچنین اعلام کرد این اقدام در راستای توافقنامه امضا شده میان دولت و حوثی ها و به دلیل کمک حوثی ها به موفقیت گفتگوی ملی یمن صورت گرفته است.

مقامات یمن بارها ایران را به انجام فعالیت های جاسوسی، دخالت در امور داخلی یمن و حمایت از حوثی ها متهم کرده اند. ایران این ادعاها را همواره رد کرده است.یمن تا کنون دو کشتی ایرانی را نیز به اتهام انتقال سلاح به این کشور توقیف کرده است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد چندی پیش به درخواست یمن جلسه ای برای بررسی ادعاهای یمن برگزار کرد. در این جلسه قطعنامه ای صادر و در آن غیر مستقیم از ایران خواسته شد به یمن سلاح منتقل نکند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله