شماری از خانواده‌های سرداران شهید دعوت بیت رهبر جمهوری اسلامی را رد کردند

سایت ندای سبز آزادی خبر داده است در آستانه‌ی سال نو و ایام فاطمیه، شماری از خانواده‌های سرداران شهید دعوت بیت رهبر جمهوری اسلامی را اجابت نکرده و به دیدار آیت‌الله خامنه‌ای نرفته‌اند.

به گزارش این سایت  رد دعوت مجدد بیت رهبری توسط خانواده بعضی از سرداران شهید جنگ تحمیلی درحالی صورت می گیرد که حدود یک‌ماه پیش نیز تعدادی از اعضای این خانواده‌ها با امضای نامه‌ای سرگشاده، نسبت به ادامه حبس غیرقانونی میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد، به‌شدت اعتراض کردند.

آنان در این نامه ضمن حمایت صریح از رهبران جنبش‌سبز خواستار تعیین تکلیف وضعیت آنان شدند و به ادامه حصر و بازداشت خانگی آنان اعتراض کردند و خواهان برگزاری دادگاه علنی یا آزادی بی قید و شرط آنان شدند.

این چندمین نامه‌ای است که توسط خانواده‌های سرداران شهید، در اعتراض به وضعیت موسوی و کروبی و نیز شرایط بحرانی کشور منتشر می شود.

در این نامه که به امضای خانواده های شهیدان باکری، همت، بروجردی، کریمی، مومنی، نظری، شادکار و حجت ور رسیده بود، تصریح شده بود که ما باز ماندگان شهدا، به عنوان کسانی که خود را در برابر ملت و خدای ملت مسول پاسداری از خون و راه شهدا می‌دانیم، وظیفه داریم تا با توجه به مسولیت شرعی و انسانی و قانونی، عمل به فرامین شریعت و قوانین مبتنی بر آن را از دستگاه قضا طلب کنیم. عدالت و انصاف حکم می‌کند، یا به اتهامات کروبی، موسوی و رهنورد در دادگاه صالح رسیدگی شود و یا بی قید و شرط و بدون فوت زمان، وضعیت غیرقانونی ایشان پایان یابد. این مسولیت و وظیفه، ذمه‌ی حاکمان را در برابر خدا و خلق خدا مشغول کرده است. باشد که بار مسولیت، به سهولت و طیب وجدان بر زمین گذارده شود.

خاطرنشان می شود بسیاری از خانواده های شهدای جنگ تحمیلی از حامیان جنبش سبز محسوب می شوند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله