هفته آینده تصویب می شوند

تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران

چند دیپلمات اروپایی اعلام کرده‌اند که این اتحادیه هفته آینده تحریم‌های جدیدی را علیه 9 مقام ایرانی وضع می‌کنند.
به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز به نقل از چند دیپلمات اتحادیه اروپا نوشته است که این اتحادیه قصد دارد هفته آینده تحریم‌های جدیدی را علیه مقامات ایرانی وضع کند.
بنا بر این گزاش، این تحریم‌ها قرار است به بهانه آنچه  «نقض حقوق بشر» در ایران خوانده شد، وضع شود. این تحریم‌ها علیه 9 نفر از مقامات رسمی ایران و چند ایرانی دیگر اعمال خواهد شد.
  
امروز وزارت خزانه‌داری آمریکا هم از تلاش خود برای متقاعد کردن اتحادیه اروپا به اعمال تحریم‌های جدیدتر علیه ایران خبر داده است.
اتحادیه اروپا پیش از این هم چند تن از مقامات رسمی ایران را تحریم کرده و اموال آن‌ها در خارج از کشور بلوکه کرده بود.
این تحریم‌های جدید در حالی ‌اعمال می‌شود که مذاکرات اتمی میان ایران و گروه 1+5 به تازگی پایان یافته و دور جدید آن هم در فرودین ماه انجام می‌شود.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله