حمله نماینده ولی‌فقیه در سپاه به احمدی‌نژاد درباره دخالت در انتخابات نظام پزشکی

از خودی‌هایی که درحمله به سپاه با بیگانگان هم‌زبان می‌شوند، گله‌مندم

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره برخی سخنان در مورد انتخابات نظام پزشکی گفت: در موضوع انتخابات نظام پزشکی سپاه به وظیفه خودش عمل کرده و استعلامی را پاسخ داد.

سعیدی اظهار داشت: بنده از جریانات خودی که در حمله به سپاه با جریانات بیگانه همزبان می‌شوند گله مند هستم. نباید نوعی رفتار کنیم که دشمن حرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، وی با اشاره به انتخابات نظام پزشکی گفت: در موضوع انتخابات نظام پزشکی سپاه فقط پاسخ استعلام‌ها را داده است. استعلام جواب دادن جرم نیست. در خصوص انتخابات نظام پزشکی از چهار مرکز استعلام گرفته شد که یکی از آن مراجع اطلاعات سپاه بود.

سعیدی افزود: بالاخره در اینکه سپاه اطلاعات دارد تردیدی نیست و این جز وظایف سپاه است و پاسخ دادن به استعلام هم جز وظایف سپاه است بنابراین یک نهادی که اطلاعات دارد و استعلام می‌کنند اگر جواب ندهند حقایق را کتمان کرده است و امانت داری این است که وقتی از یک دستگاه اطلاعاتی استعلام می‌شود در چارچوب مقررات پاسخ به استعلام بدهد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ادامه داد: نمی‌دانم در این جا چه اطلاعاتی به مسئولان سیاسی داده می‌‎شود که اینطوری تلقی می‌کنند در حالی که اگر درست اطلاعات می‌دادند چنین موضع گیری‌هایی صورت نمی‌گرفت.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است