محمدتقی مصباح یزدی :

دولت های پس از جنگ هیچ کدام به ولایت فقیه به عنوان نماد اسلام باور نداشتند

محمدتقی مصباح یزدی گفته است هیچ‌کدام از دولت‌های بعد از جنگ به «حاکمیت اسلام» و ولایت فقیه به عنوان «نماد اسلام» و «مشروعیت بخش نظام» اعتقاد نداشتند.

مصباح یزدی این اظهارات را در بیست و چهارمین نشست انجمن فارغ‌التحصیلان موسسه «آموزشی و پژوهشی امام خمینی» که ریاست آن را بر عهده دارد٬ مطرح کرده است.

به گزارش دیگربان به نقل از ایلنا وی «نقطه ضعف مشترک» همه این دولت‌ها را «عدم باور به حاکمیت اسلام» دانسته و افزوده است: «هیچ کدام به ولایت‌فقیه به عنوان نماد اسلام و مشروعیت بخش به نظام اعتقاد نداشتند.»

این روحانی تندرو با اشاره به اینکه هیچ کدام از شش دولت بعد از جنگ در جمهوری اسلامی باور نداشتند که «سکاندار کشتی انقلاب، نائب امام زمان» است، اظهار کرد: «حتی برخی از دولت‌ها رهبری را رقیبی برای خود می‌دانستند.»

مصباح یزدی از جمله روحانیونی در جمهوری اسلامی است که به اطاعت محض مقام‌های کشور از دستورات علی خامنه‌ای معتقد است و بار‌ها در این خصوص اظهارنظر کرده است.

اظهارات وی در شرایطی مطرح می‌شود که محمود احمدی‌نژاد که با نظر شخص آقای علی خامنه‌ای در قدرت مانده٬ به دستورات وی بی‌اعتناست.

این برای نخستین بار است که فردی به صراحت از «بی‌اعتقادی» شش دولت در تاریخ جمهوری اسلامی به ولایت فقیه و اسلام سخن می‌گوید.

مصباح یزدی در عین حال هدف اصلی همه «دشمنان انقلاب و اسلام» را «ساقط کردن و تضعیف» آقای علی خامنه‌ای عنوان کرده است.

رئیس موسسه «امام خمینی» در بخش دیگری از سخنانش٬ شرایط امروز انقلاب مصر را شبیه دوران انقلاب ایران دانسته و افزوده است: «اما آنها به خاطر نداشتن شخصی مانند امام به بن بست رسیده‌اند.»

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است