نظر پروین احمدی نژاد در مورد اختلاف برادرانش

عده ای از داود علیه محمود سوءاستفاده می کنند

پروین احمدی‌نژاد، اختلافات میان دو بردارش محمود و داوود را کاملا طبیعی دانست.

پروین احمدی‌نژاد در گفت‌و‌گو با  ایلنا، درباره اظهارات داوود علیه محمود احمدی‌نژاد  و منشاء اختلافات این دو برادر، گفت: این اختلاف نظرها طبیعی است و برای همه شخصیت‌های نظام در تمامی دوران اتفاق افتاده است و خاص این دو نفر نیست.

وی ادامه داد: در خانواده مسوولان نظام افرادی با تفاوت سلیقه حضور دارند،اما اختلاف محمود و داوود به دلیل سوءاستفاده برخی افراد ایجاد شده است.

وی گفت: اگر این جریان بین دو بردار مطرح شده است به دلیل سو، استفاده شخصی برخی از افراد از داوود علیه محمود است.

احمدی‌نژاد به این سوال خبرنگار ایلنا که شما در جریان اختلافات میان دو برادرتان حق را به کدام می‌دهید، پاسخ صریحی نداد و تاکید کرد: ‌وارد این مبحث نمی‌شوم.

احمدی‌نژاد همچنین درباره ۳۲۰ میلیارد تومان هزینه فاقد سند شهرداری تهران در زمان ریاست بردارش در شهرداری تهران، نیز گفت: ‌ لازم باشد در زمان مناسب در مورد  این مساله صحبت می‌کنم.

داود احمدی نژاد برادرش  و تیم حامی وی را به بی اخلاقی متهم کرده است. در نظر وی این تیم با بهایی ها مجاهیدن خلق و سرویس های بیگانه ارتباط دارد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله