حمله تند کیومرث پوراحمد به شمقدری:

آن 60 جایزه قبلی فرهادی را هم لابی کردید؟!

کیومرث پوراحمد با انتقاد تند از سخنان جواد شمقدری گفت: آقای احمدی نژاد در همه عرصه ها، اعم از اقتصاد و محیط زیست و فرهنگ و … عملکرد ضعیفی داشته است. جواد شمقدری هم به معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد دولت احمدی نژاد، در عرصه فرهنگ و سینما عملکرد بسیار ضعیفی داشته و در این ماههای آخر مسئولیت خود، می خواهد با طرح چنین ادعایی، کاری کند که مردم راه گم کنند و سیاست های نادرست مجموعه تحت مدیریتش را نبییند.

به گزارش عصر ایران،پوراحمد افزود: اصغر فرهادی تا پیش از جایزه اسکار، 60 جایزه در 60 کشور جهان برده بود و برای کسب اسکار اساساً نیازی به لابی گری شمقدری نداشت.

کارگردان “قصه های مجید” با ابراز نارضایتی از ادعاهای غیرواقع در حوزه سینمای کشور، گفت: بهتر است آقای شمقدری ابتدا به موفقیت های فیلم “جدایی نادر از سیمین” تا پیش از کسب جایزه اسکار، نگاهی بیندازد و بعد ادعا کند که اصغ فرهادی جایزه اسکارش را مدیون اوست.

وی افزود: هر چند من معقتدم بهتر است حرف زیادی و بی ربط نزنیم ولی با این حال از جناب آقای شمقدری بابت لابی ای که با آمریکایی ها کردند تا اصغر فرهادی اسکار را از آن خود کند، بسیار بسیار سپاسگزارم!

کارگردان “شب یلدا” در پایان گفت: من به آقای فرهادی هم توصیه می کنم از جواد شمقدری تشکر ویژه بکند؛ چرا که اگر لابی جواد شمقدری نبود، فرهادی نمی توانست در جهان سینما خوش بدرخشد و اسکار و آن 60 جایزه دیگر را نصیب خود کند. اما او الان اسکار را برده و مشغول فلیمسازی در جهان غرب است و فقط ما سینماگران می دانیم که فیلم ساختن در غرب، با امکانات و بودجه و شرایط غربی ها، چه لذتی دارد! اصغر فرهادی باید از اینکه شمقدری موجب شده است تا او طعم چنین لذتی را بچشد، با تمام وجود سپاسگزار و ممنون جواد شمقدری باشد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله