آل اسحاق کاندیدای نهایی حزب موتلفه شد

یحیی آل​اسحاق گزینه نهایی حزب موتلفه برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم شد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خبر داد که این حزب آل اسحاق را به عنوان کاندیدای نهایی خود به جبهه پیروان خط امام و رهبری پیشنهاد کرده تا در کنار باهنر و متکی به جامعتین و ائتلاف 2+1 معرفی شوند.

حمیدرضا ترقی مدعی شد که حزب موتلفه اسلامی با توجه به نظر سنجی های صورت گرفته از مردم، یحیی آل اسحاق وزیر بازرگانی دولت های پیشین را به عنوان گزینه خود به جبهه پیروان خط امام و رهبری پیشنهاد کرده است.

وی در تشریح معیارهای انتخاب آل اسحاق، به مهر گفت: با توجه اولویت های اقتصادی در مشکلات مردم، حزب موتلفه آل اسحاق را به عنوان چهره شاخص اقتصادی به عنوان کاندیدا برگزیده است. او به همراه محمد رضا باهنر و منوچهر متکی به عنوان سه کاندیدای جبهه پیروان مطرح هستند .

گفتنی است روز گذشته احمد زمانی عضو شورای مرکزی جبهه پیروان سه نامزد مورد حمایت فعلی جبهه پیروان خط امام و رهبری را منوچهر متکی، محمد رضا باهنر و یک گزینه از مؤتلفه که به احتمال زیاد یحیی آل اسحاق باشد، اعلام کرده بود.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله