آغاز همایش «دکتر علی شریعتی و دانش تاریخ» با حضور احسان شریعتی

همایش دکتر شریعتی و دانش تاریخ به همت گروه تاریخ و همکاری های میان رشته ای پژوهشکده تاریخ اسلام برگزار می شود.

به گزارش خبرآنلاین،این همایش حول چهار محور شریعتی و تاریخ نظری، شریعتی و تاریخ اسلام، شریعتی و تاریخ ایران و شریعتی و تاریخ جهان سازمان یافته است. هدف اصلی از برگزار این همایش بررسی تخصصی و انتقادی اندیشه‌های دکتر علی شریعتی در حوزه دانش تاریخ است که هر دو حوزه مسائل عام نظری و بررسی های موردی را از سوی دکتر شریعتی در زمینه دانش تاریخ در بر می‌گیرد. فراخوان همایش در مرداد ماه سال جاری اعلام شد و تا پایان مهلت ارسال مقالات در پایان دی ماه، بیش از شصت چکیده و 30 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال گشت.

همچنین در راستای برگزاری این همایش، دو پیش همایش با عنوان های «شریعتی و دانش تاریخ:تاریخ؛ عرصه آکادمیک و عرصه عمومی» در تاریخ ششم دی ماه با حضور دکتر سید هاشم آقاجری، دکتر حسن محدثی و دکتر داریوش رحمانیان و «شریعتی و تاریخ نظری» در تاریخ هفتم بهمن ماه با حضور دکتر محمدامین قانعی راد، دکتر محمدعلی اکبری، دکتر محمدجواد غلامرضاکاشی و دکتر داریوش رحمانیان برگزارشد. مدیریت علمی همایش با دکتر داریوش رحمانیان و مدیریت اجرایی همایش برعهده آقای خلیل قویدل است.

اعضای شورای علمی همایش عبارتند از: دکتر سید هاشم آقاجری، دکتر محمدعلی اکبری، دکتر هادی خانیکی، دکتر غلامحسین زرگری نژاد، دکتر احسان شریعتی، دکتر غلامرضا ظریفیان، دکتر محمدجواد غلامرضا کاشی، دکتر محمدامین قانعی راد، دکتر حسین مفتخری، دکتر عباس منوچهری و دکتر حسینعلی نوذری.

همایش دکتر علی شریعتی و دانش تاریخ، روزهای چهارشنبه و پنج شنبه، دوم و سوم اسفند ماه 1391 از ساعت 8:30 تا 18 در محل پژوهشکده تاریخ اسلام برگزار خواهد شد.

پژوهشکده تاریخ اسلام در خیابان توانیر، خیابان رستگاران، کوچه شهروز شرقی، پلاک 9 واقع است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله