سفیر ایران در سازمان ملل:

تکذیب انتقال سلاح از سوی ایران به سومالی

محمد خزاعی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با ارسال دو نامه جداگانه به رییس دوره ای شورای امنیت، اتهام علیه تهران در خصوص ارسال سلاح به یمن و سومالی را رد و تاکید کرد این ادعاها بدون ارایه هر گونه سند و مدرکی صورت گرفته و دارای انگیزه های سیاسی و تبلیغاتی است.

به گزارش ایرنا، محمد خزاعی در نامه خود در خصوص اخبار تعلق محموله یکی کشتی توقیفی درآبهای یمن به ایران ، آورده است : تحقیقات اولیه نشان می دهد کشتی توقیف شده در آبهای یمن متعلق به جمهوری اسلامی ایران نبوده، بلکه در یک کشور اروپائی ثبت شده و تحت پرچم کشور پاناما فعالیت می کرده است ،ضمن اینکه هیچ یک از کارکنان کشتی نیزتبعه ایران نبوده اند .

محمد خزاعی با اشاره به اتهامات مشابه علیه کشورمان در سالهای قبل که برخی از آنها بعدا توسط مقامات یمنی رد شده است ، افزود : در مورد اخیر هیچ گونه سند و مدرکی در خصوص اتهامات وارده ارائه نشده است .

سفیر و نماینده ایران تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران ادعاهای مربوط به تعلق این کشتی به ایران و یا ارسال سلاح به یمن از مبدا ایران را جعلی و بی اساس می داند و قاطعانه آن را رد می کند.

وی تاکید کرد : انتظار می رود شورای امنیت سازمان ملل این ادعای دارای انگیزه های سیاسی را بررسی نماید و جمهوری اسلامی ایران نیز آماده کمک در این رابطه می باشد .

محمد خزاعی در نامه دیگری ادعاهای ارسال سلاح از سوی ایران جهت برخی گروههای افراطی در سومالی را تکذیب نمود و تاکید کرد :جمهوری اسلامی ایران قاطعانه این ادعا را رد نموده و آن را فاقد هرگونه اعتبار می داند.

وی افزود : متاسفانه این ادعا بطور غیر مسئولانه وبدون اینکه نظر ایران در این رابطه گرفته شود، از سوی مجموعه ای منتسب به شورای امنیت مطرح و پس از آن محتوای این گزارش با انگیزه های تبلیغاتی در برخی رسانه ها درز داده شد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله