در شب استیضاح وزیر کار دولت مجلس را تهدید کرد

موضوع را به هیات حل اختلاف می کشانیم

معاون رییس‌ دولت دهم  در اجرای قانون اساسی با اشاره به لغو مصوبه اخیر هیات وزیران درباره تفویض اختیارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معاون اول رئیس‌ قوه مجریه از سوی رییس مجلس گفت: اگر این روند ادامه پیدا کند قطعا دولت این موضوع را به هیات عالی حل اختلاف ارجاع خواهد داد.

میرتاج‌الدینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره طرح استیضاح وزیر کار و رفاه و اجتماعی اظهار کرد: استیضاح را در این شرایط به صلاح نمی‌دانم.

وی افزود: ماه های پایانی دولت است و فکر می‌کنم استیضاح به صلاح نیست و از نمایندگان انتظار داریم با نگاه جامع‌تری به مسائل نگاه کنند، آثار و تبعات این استیضاح را بررسی کنند و ببینند آیا در شرایط کنونی به صلاح نظام است یا نه، که طبعا به صلاح نخواهد بود.

میرتاج‌الدینی در ادامه گفت: متاسفانه استیضاح، درباره عملکرد وزیر کار نیست و حتی کسی به عملکرد سرپرست سازمان تامین اجتماعی نیز ایرادی نمی‌گیرد بلکه ایراد آنها نسبت به انتصابی است که صورت گرفته است. اگر این روند همچنان کِش پیدا کند، قطعا دولت به هیات عالی حل اختلاف موضوع را ارجاع خواهد داد. دولت حقوقدانان مسلطی دارد که ابعاد حقوقی را به خوبی رعایت می‌کنند و در نتیجه دولت مصوبه‌ای را که به تصویب می‌رساند، برای آن استدلال حقوقی دارد.

معاون احمدی نژاد  در اجرای قانون اساسی در پایان تاکید کرد: اگر مجلس درباره مصوبات دولت ایرادی دارد، بر اساس قانون باید دلایل خود را برای دولت ذکر کند.

خاطرنشان می شود قرار است فردا وزیر کار در مجلس به خاطر اصرار بر حفظ مرتضوی به عنوان سرپرست سازمان تامین اجتماعی استیضاح شود.

مطالب مرتبط

با آغاز حملات اسرائیل به ایران اینترنت بین‌المللی به‌شدت مختل شد

در شش‌ماهه نخست ۲۰۲۵، دست‌کم ۹۵ روزنامه‌نگار در ایران با بازداشت، تهدید یا احکام قضایی مواجه شده‌اند. سازمان "دفاع از جریان آزاد اطلاعات" در گزارش جدید خود از سرکوب سیستماتیک رسانه‌ها و تهدیدهای فرامرزی پرده برداشته است

این تحریم‌ها در چارچوب فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴ اعمال شده‌اند

بر اساس این تحریم‌ها، کلیه دارایی‌ها و منافع شرکت‌های تحریم‌شده که تحت مالکیت یا کنترل افراد آمریکایی یا در خاک آمریکا هستند، مسدود شده و هرگونه تعامل با آن‌ها ممنوع است

عبدالله اوجالان بعد از ۲۶ سال حبس در پیامی ویدیویی خواستار صلح با دولت ترکیه شد

عبدالله اوجالان، رهبر حزب کارگران کردستان ترکیه پس از ۲۶ سال زندان در اولین پیام ویدیویی خود پایان مبارزه مسلحانه این گروه با دولت ترکیه را اعلام کرد و خواستار یک کمیسیون قانون‌گذاری برای نظارت بر روند صلح شد.

مطالب پربازدید

مقاله