موسسه علوم وامنیت بین الملل:

ایران تا نیمه سال 2014 به توانایی تولید بمب اتم دست خواهد یافت

موسسه علوم و امنیت بین الملل روز دوشنبه اعلام کرد ایران تا نیمه سال 2014 حداقل توانایی تولید یک بمب اتمی را خواهد داشت.

این موسسه که در مورد تولید تسلیحات کشتار جمعی تحقیق می کند و برنامه هسته ای ایران را به طو دقیق رصد می کند در گزارشی اشاره کرده تحریم ها بر اقتصاد ایران تاثیر گذاشته اما نتوانسته برنامه هسته ای ایران را متوقف کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه این موسسه از دولت آمریکا خواسته است تحریم ها را شدید کند و فشار ها را بر شرکای تجاری برای منزوی کردن جمهوری اسلامی افزایش دهد.

این موسسه این موضوع را بررسی می کند ایران چه زمانی به توانایی تولید اورانیوم کافی یا پلوتونیوم لازم  برای تولید یک یا چند بمب هسته ای خواهد رسید.

علوم و امنیت بین الملل  در گزارش خود خاطرنشان کرده ایران در اواسط سال 2014 یه این توانایی خواهدرسید.

این موسسه همچنین خاطرنشان کرده در این مورد که جامعه بین الملل بتواند مانع دستیابی ایران به بمب اتم شود بیش از حد مردد است.

طبق این گزارش زاردخانه هسته ای ایران می تواندعربستان  را به  توسعه برنامه هسته ای سوق دهد وبه رقابت تسلیحاتی در منطقه دامن بزند. 

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله