افزایش فشار بر فعالین ملی-مذهبی

اخراج علیرضا رجایی از محل کار در آستانه بازنشستگی

علیرضا رجایی، روزنامه نگار و از شخصیت های برجسته ملی-مذهبی محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین، در دور جدیدی از فشارها و در آستانه بازنشستگی در شرف اخراج از صدا و سیما قرار گرفته است.

به گزارش کلمه، این فعال ملی-مذهبی و روزنامه نگار که چندی پیش افشای فشارهای غیراخلاقی بازجویان به خانواده اش و درخواست از همسر وی برای طلاق، موجب موج وسیعی از اعتراض و انتقاد فعالان اجتماعی و سیاسی به دستگاه های امنیتی شده بود، به دلیل همین افشاگری تحت فشار های جدیدی از سوی زندانبانان و نهادهای امنیتی قرار گرفته است.

 در دور جدید این فشارها و تضییقات که صورت فشار اقتصادی گرفته است، بازجوی رجایی اخیرا ازصدا و سیما خواسته است تا علیرضا رجایی را که سابقه ۲۶ سال کار در این سازمان دارد را اخراج کنند. این در حالی است که طبق روال قانونی وی می تواند بطور معمول بازنشسته شود و مراحل بازنشستگی وی نیز در شرف انجام است، اما بازجوی اطلاعات سپاه درصدد جلوگیری از آن واخراج وی است.

  همان طور که پیش از این گزارش شده بود، فردی بنام علی انواری با نام های مستعار علی اوسط وعلی انواری زاده که قبلا در اطلاعات عملیات سپاه استان مرکزی بوده و اینک عضو قرارگاه ثارالله اطلاعات سپاه پاسداران است بازجوی علیرضا رجایی بوده و با اقدامات غیرقانونی به هر نحو که توانسته رجایی وخانواده وی را تحت فشار قرار داده است.

 وی به همسر رجایی گفته من ایشان را به زندان برازجان یا رجایی شهر تبعید می‌کنم و از وی خواسته از شوهرش طلاق بگیرد.

 وی پیش از نیز مدتی پس از بازداشت رجایی، خانواده وی را مجبور کرده بود موسسه انتشاراتی شان را تعطیل کنند و از وزارت ارشاد خواسته بود مجوز جدید موسسه انتشاراتی این فعال سیاسی را نیز لغو کند که وزارت ارشاد نیز به سرعت به این خواسته عمل کرد.

 پس از آن بازجو باز هم خانواده رجایی را رها نکرد و با پلمپ کردن ساختمان محل انتشاراتی به آنها اعلام کرد به هیچ وجه حق تردد به آن ساختمان را ندارند و نهایتا آنها را مجبور کرد ساختمان را به افرادی که وی تعیین کرده بود اجاره دهند. این ساختمان ملک شخصی علیرضا رجایی و دفتر کار وی قبل از بازداشت بوده است.

 علیرضا رجایی، متولد ۲۸ مهر ١٣۴۱، دانش آموحته علوم سیاسی در مقطع دکترا از دانشگاه تهران و از فعالان ملی-مذهبی و مدیر انتشارات گام نو است. وی که سابقه مدیریت گروه سیاسی هیئت تحریریه روزنامه‌های جامعه، توس و نشاط را دارد، در انتخابات مجلس ششم در سال ۱۳۷۸ در رده بیست‌ وهشتم قرار گرفته و به مجلس راه یافت، اما سپس با تقلب انتخاباتی، نام حداد عادل جایگزین وی شد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله