پزشکیان:

دولت به جای افزایش یارانه حقوق و اضافه کاری ها را به موقع بدهد

نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت حقوق و اضافه کاری کارمندان را بدهد مردم افزایش یارانه ها را نمی خواهند.

به گزارش مهر، مسعود پزشکیان گفت: دولت این ماه حقوق بازنشستگان را 4روز با تاخیر واریز کرد و در بعضی ادارات و سازمانها اضافه کاری کارکنان را به موقع پرداخت نمی کنند با این اوصاف چطور از افزایش یارانه ها حرف به میان می آورند.دولت حقوق و اضافه کاری کارکنان را به موقع بدهد افزایش یارانه ها پیشکش!

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص عزل خانم دستجردی از وزارت بهداشت و درمان گفت: کار بسیار غیرعاقلانه و غیر منطقی بود. دولت بجای اینکه مشکل را حل کند صورت مسئله را پاک می کند.اگر خانم وزیر در مورد کمبود ارز برای خرید دارو حرف نمی زد، اگر از پرداخت نشدن پول داروهای خریداری شده حرف نمی زد، اگر از گران شدن و یا کمیاب شدن بعضی داروها سخن نمی گفت عزل نمی شد.

وزیر سابق بهداشت و درمان در خصوص سرپرست جدید وزارتخانه بهداشت و درمان نیز گفت: ما با فرد کاری نداریم ولی هر کسی هم به جای ایشان بیاید ظرف 5ماه عملا نمی تواند برای بهبود وضعیت فعلی کاری صورت دهد.

وی افزود: تا ایشان بیایند و بر کارها سوار شده و برنامه ریزی کرده و در استانها اجرا نمایند دوران تصدی اش در وزارتخانه به اتمام خواهد رسید پس عملا کار تعویض وزیر کار نسنجیده و غیر واقع بینانه ای بود.

نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص مجوز استخدامهای اخیر نیز خاطرنشان کرد: این کار کاملا غیر قانونی است و مجلس شورای اسلامی موضع خویش را مبنی بر غیر قانونی بودن مجوز استخدامهای اخیر اعلام کرده است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله