بازگشت نماینده خامنه‌ای در سوریه به ایران

مجتبی حسینی، نماینده آقای علی خامنه‌ای در سوریه به ایران بازگشته است. زمان بازگشت آقای حسینی از دمشق مشخص نیست٬ اما براساس آخرین اخبار منتشر شده٬ وی دست‌کم تا دو ماه پیش در سوریه به‌سر می‌برده است.

به گزارش دیگربان آقای حسینی روز چهارشنبه (۱۳دی) در قم از خبرگزاری «حوزه» بازدید کرده که تصاویری از این بازدید در خبرگزاری مذکور نیز منتشر شده است.

نماینده آقای خامنه‌ای در سوریه پس از دیدار از بخش‌های مختلف این خبرگزاری٬ طی سخنانی بر ضرورت دفاع جمهوری اسلامی از بشار اسد تاکید کرده است. وی در عین حال افزوده که «جمهوری اسلامی از اصلاحات در سوریه حمایت می‌کند.»

جمهوری اسلامی مهم‌ترین حامی بشار اسد در سوریه به شمار می‌رود و سپاه پاسداران نیز در سرکوب‌های اعتراضی مردمی در این کشور حضور دارد.

مطالب مرتبط

با آغاز حملات اسرائیل به ایران اینترنت بین‌المللی به‌شدت مختل شد

در شش‌ماهه نخست ۲۰۲۵، دست‌کم ۹۵ روزنامه‌نگار در ایران با بازداشت، تهدید یا احکام قضایی مواجه شده‌اند. سازمان "دفاع از جریان آزاد اطلاعات" در گزارش جدید خود از سرکوب سیستماتیک رسانه‌ها و تهدیدهای فرامرزی پرده برداشته است

این تحریم‌ها در چارچوب فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴ اعمال شده‌اند

بر اساس این تحریم‌ها، کلیه دارایی‌ها و منافع شرکت‌های تحریم‌شده که تحت مالکیت یا کنترل افراد آمریکایی یا در خاک آمریکا هستند، مسدود شده و هرگونه تعامل با آن‌ها ممنوع است

عبدالله اوجالان بعد از ۲۶ سال حبس در پیامی ویدیویی خواستار صلح با دولت ترکیه شد

عبدالله اوجالان، رهبر حزب کارگران کردستان ترکیه پس از ۲۶ سال زندان در اولین پیام ویدیویی خود پایان مبارزه مسلحانه این گروه با دولت ترکیه را اعلام کرد و خواستار یک کمیسیون قانون‌گذاری برای نظارت بر روند صلح شد.

مطالب پربازدید

مقاله