دفتر پرس تی‌وی در لندن تهدید به مصادره شد

دو ماه پس از لغو مجوز پرس تی‌وی در انگلستان، ابزار رسانه‌ای دولت بریتانیا (آفکام)، این شبکه خبری را به تعطیلی و مصادره اموالش در لندن تهدید کرده است.

به گزارش ایسنا، آفکام که علاوه بر لغو مجوز پرس تی‌وی، این شبکه را به پرداخت یکصد هزار پوند جریمه محکوم کرده بود، اکنون تهدید کرده است، در صورتی که پرس تی‌‍وی در پرداخت هر یک از اقساط جریمه بیش از هفت روز تاخیر داشته باشد، دفتر شبکه را تعطیل و اموال آن را مصادره می‌کند.

این در حالی است که انگلستان تحریم‌های مالی غیرقانونی علیه بانک‌های ایرانی اعمال کرده است. این تحریم‌ها که برخلاف قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل می‌باشد، هر گونه انتقال وجه از بانک‌های ایرانی به انگلستان را با محدودیت‌های بسیاری مواجه کرده است. دولت بریتانیا همچنین از این تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی، برای بستن چندین حساب بانکی پرس تی‌وی در انگلستان استفاده کرده است.

آفکام پرس تی‌وی را برای پخش یک کلیپ ۱۰ ثانیه‌ای به یکصد هزار پوند جریمه محکوم کرده است. در این کلیپ مازیار بهاری، خبرنگارکانال چهار انگلستان، در مصاحبه‌ای با پرس تی‌وی که به نظر می رسد در چارچوب اعتراف گیری از وی گرفته شده است عنوان می‌کند که تصاویر حمله به یک پایگاه بسیج در طی حوادث پس از انتخابات ۱۳۸۸ در ایران را برای پخش به رسانه‌های انگلستان فرستاده است.

تصاویر مزبور، حاوی قسمت‌های گزینش شده‌ای از اتفاقات پس از انتخابات 1388 است. بهاری پس از آزادی با قرار وثیقه به انگلستان رفت و هیچ گاه به کشور بازنگشت. وی در انگلستان علیه پرس تی‌وی شکایتی را مطرح و اعلام کرد که مصاحبه وی با آن شبکه تحت فشار صورت گرفته است. با وجود گذشت مهلت قانونی تسلیم شکایت، آفکام شکایت بهاری را پذیرفت پرس تی‌وی را به یکصد هزار پوند جریمه نقدی محکوم کرد.

آفکام همچنین در ماه ژانویه سال جاری، مجوز پخش پرس تی‌وی در انگلستان را لغو کرد. آفکام مدعی است که دفتر پرس تی‌وی در لندن کنترلی بر برنامه‌های پخش شده آن شبکه در انگلستان نداشته و به همین بهانه مجوز آن را لغو کرده است.

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله