فوت دومین دختر مدرسه شین آباد و تداوم عدم پاسخگویی وزیر آموزش و پرورش

سارینا هم به سیران پیوست

در حالی که وزیر اموزش و پرورش حاضر نشد به خاطر حادثه آتش سوزی مدرسه شین آباد پیرانشهر استعفا دهد امروز صبح “سارینا رسول زاده” یکی دیگر از دانش آموزان مدرسه دخترانه این مدرسه بر اثر شدت جراحات فوت کرد.

رسول خضری در گفت و گو با خبرآنلاین ضمت ابراز تاسف از فوت  سارینا رسول زاده گفت: متاسفانه این دانش آموزان پیرانشهری به دلیل مشکلات ریوی و شدت جراحات وارده به دستگاه تنفسی اش ، مشکلات کلیوی و ترمیم نشدن سیستم تنفسی اش بامداد امروز فوت کرد.

پیش از این نیز سیران یگانه دیگر دانش آموز دختر دبستان شین آباد پیرانشهر بر اثر شدت جراحات فوت کرده بود.

مدرسه دخترانه انقلاب اسلامی شین آباد در شهرستان پیرانشهر 16 آذر ماه گذتشه به دلیل استفاده از بخاری نفتی غیر استاندارد، دچار آتش سوزی شد، که در میان 27 دانش آموز آسیب دیده، دو دانش آموز جان خود را از دست دادند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است