مولانا عبدالحمید:

تحقیر ملت ها عامل اصلی انقلاب ها است

مولانا عبدالحمید در بخش دوم خطبه های نماز جمعه این هفته اهل سنت زاهدان با اشاره به ایستادگی ملت فلسطین در برابر اشغالگران اسرائیلی در چند دهه گذشته گفت: رأی اخیر سازمان ملل به پذیرفتن کشور مستقل فلسطینی و عضویت فلسطین به عنوان  کشور ناظر با رأی اکثریت کشورها، گام بزرگی برای ملت فلسطین در راه تحقق آرمان این ملت برای تشکیل کشور فلسطین است.

به گزارش سنی آنلاین، امام جمعه اهل سنت زاهدان گفت: این پیروزی نتیجه مقاومت مردم فلسطین است که نمونه این مقاومت را در جنگ 7 روزه اخیر دیدیم که چگونه حماس و مجاهدان فلسطینی در برابر اشغالگران و سلاح‏های پیشرفته آنان ایستادند و آنان را به خوف و هراس انداختند.

مولانا عبدالحمید گفت: همه انقلاب‏های منطقه و خیزشی که “بهار عربی” نام گرفته است و از جمله انقلاب اسلامی ایران، نتیجه مقاومت مردم فلسطین و متأثر از نهضت فلسطینی‏ها هستند. پیش بینی ما با استدلال به کلام الله مجید این است که ان شاء الله فلسطین آزاد خواهد شد.

ایشان در ادامه افزود: کاش مردم فلسطین به شکرانه این پیروزی بزرگ به سجده می افتادند، خدا را سپاس می گفتند و توبه دسته جمعی می کردند. بنده در ملاقاتی که چند سال پیش با “خالد مشعل” داشتم، به وی گفتم که اگر مردم فلسطین به نماز پایبندی بیشتری نشان می دادند، پیروزی آنان سریعتر تحقق می یافت. ملت فلسطین علاوه از اقامه نماز در مساجد، در تمام مکان‏ها نماز را بر پا بدارند، زیرا نماز مردم فلسطین در مساجد، معابر و پارک‏ها رعب و وحشت در رژیم اسرائیل می اندازد.

امام جمعه اهل سنت زاهدان اظهار داشت: تحقیر ملت‏ها، عامل اصلی انقلاب‏های اخیر و خیزش مردم در کشورهای مختلف علیه حکام خودفروخته و سرسپرده است. ملتها وقتی این وضعیت را مشاهده کردند احساس خقارت نمودند، لذا برای اینکه زمام امور خود را خودشان در دست گرفته و به استقلال، آزادی و عدالت برسند، برخاستند، زیرا استقلال، آزادی، عدالت و کامیابی خواسته اصلی همه ملت‏هاست.

خطیب جمعه اهل سنت زاهدان تاکید کرد: استقلال و آزادی فلسطین، اجرای عدالت و برقراری آزادی در کشورهای اسلامی، امنیت همه دنیا حتی آمریکا را به دنبال خواهد داشت. همه ما با تروریسم مخالف هستیم، اما معتقدیم راه مبارزه با تروریسم اجرای عدالت و گفتمان و شنیدن صدای مظلوم است. اگر آمریکا، اروپا و سازمان ملل می خواهند نقش موثری در دنیا ایفا کنند، باید فضای آزادی و گفتمان را در دنیا به وجود بیاورند. وقتی فضای گفتمان وجود داشته باشد، هیچ فرد، تشکّل و حزبی دلیلی برای به دست گرفتن اسلحه ندارد. وقتی فردی می گوید به من ظلم شده است، باید به حرف او گوش داده شود.

امام جمعه اهل سنت زاهدان خاطرنشان کرد: آمریکا و دیگر کسانی که مخالف عضویت فلسطین به عنوان  کشور ناظر بودند، اگر درک داشته باشند، باید بدانند که استقلال فلسطین قدم بزرگی در جهت مقابله با خشونت و گامی مؤثر برای برقراری امنیت در خاورمیانه است. همه دنیا باید بداند که راه منطقی و معقول، آزادی و اجرای عدالت و دخالت مردم در سرنوشت آنان و بهره گیری از توان نیروهای نخبه، اندیشمندان و صاحب نظران است.

مولانا عبدالحمید در پایان سخنان خود عضویت فلسطین به عنوان  کشور ناظر را “لطف الهی” دانست و گفت: امید ما آن است که همه ملت‏های دنیا از هر قومیتی که هستند به حقوق خود برسند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است