نماینده قوه قضاییه در هیئت نظارت

نظر قاضی دادسرا درباره روزنامه شرق به زودی اعلام می‌شود

نماینده قوه قضاییه در هیئت نظارت بر مطبوعات اعلام کرد: قاضی دادسرا به زودی نظر خود را درباره روزنامه شرق اعلام می‌کند.

قاضی ناصر سراج نماینده قوه قضاییه در هیئت نظارت بر مطبوعات در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت پرونده روزنامه شرق گفت: بعد از اعلام نظر هیئت نظارت بر مطبوعات مبنی بر توقیف این روزنامه، پرونده روزنامه شرق به دادسرا رفته و دادسرا باید در این زمینه اعلام نظر کند.

وی افزود: اینکه داسرا چه زمانی بخواهد درباره این روزنامه تصمیم بگیرد، مشخص نیست، اما به زودی نظر خود را اعلام خواهد کرد.

سراج تاکید کرد: من نمی‌توانم فعلا و پیش از صدور رای دادسرا درباره سرنوشت این روزنامه نظری بدهم. باید دید قاضی دادسرا چه حکمی صادر می‌کند.

وی تاکید کرد: هنوز حکمی برای این روزنامه صادر نشده است. هیئت نظارت رای بر توقیف داده است، اما اینکه حکم توقیف باقی بماند و یا به شکل دیگری تغییر کند به نظر قاضی بستگی دارد.

نماینده قوه قضاییه در هیئت نظارت بر مطبوعات افزود: اگر کیفرخواست و یا قرار مجرمیت از سوی دادسرا برای این روزنامه صادرشود و پرونده آن به دادگاه بیاید، دادگاه کیفری استان تهران برای روزنامه شرق تعیین وقت می‌کند.

روزنامه شرق 5 مهر ماه به دلیل انتشار کاریکاتوری توهین‌آمیز از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات توقیف شد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است