فرج‌الله سلحشور

سینماگران خائن به جمهوری اسلامی را اعدام کنید

فرج‌الله سلحشور کارگردان جنجالی سینما خواستار اعدام آن‌دسته از سینماگرانی شد که به اعتقاد وی به جمهوری اسلامی «خیانت» می‌کنند.

به گزارش دیگربان سلحشور روز دوشنبه (۲۹آبان) در گفت و گو با سایت «افکار‌نیوز» از فیلم «یک خانواده محترم» با عنوان یکی از مصادیق «خیانت» به نظام نام برده و خواستار برخورد با عوامل آن شده است.

وی گفته اگر جمهوری اسلامی چهار سینماگر «خائن» به نظام را اعدام کند٬ «حساب کار» دست سایر فعالان سینمایی «خائن» خواهد آمد.

سلحشور افزوده است: ‌«با اجرای احکام قوی هیچ کس جرات خیانت پیدا نمی‌کند و می‌فهمد که نظام اهل مماشات بر سر اصول نیست و باید این حاشیه امن را از بین برد و اقدام انقلابی کرد.»

فیلم «یک خانواده محترم» خشم بسیاری از محافظه‌کاران در جمهوری اسلامی را برانگیخته است به طوری که در هفته‌های اخیر حملات و انتقاد‌های تندی به این فیلم و عوامل آن می‌شود.

مخالفان می‌گویند در این فیلم به روح‌الله خمینی٬ بنیانگذار جمهوری اسلامی و ارزش‌های نظام «توهین» شده است.

فیلم «یک خانواده محترم» ساخته مسعود بخشی و به تهیه کنندگی محمد آفریده و یک فرانسوی است که در جشنواره کن به عنوان تنها نماینده ایران حضور پیدا کرد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است