در اثر عدم تحويل داروی بيماری صرع

جان زهرا منصوری، زندانی سياسی در خطر است

 زهرا منصوری که از بيماری صرع رنج می‌برد از دريافت داروهای حياتی خود در زندان محروم شده است.

به گزارش هرانا، زهرا منصوری زندانی سياسی ۶۰ ساله بند زنان زندان اوين که به تازگی برای گذراندن دوران محکوميت دو ساله خويش دستگير شده است از بيماری صرع رنج می‌برد.

در اين بيماری مصرف داروهای ويژه بيماری صرع با دز مناسب، منطبق با تجويز پزشک بسيار مبرم و حياتی است.

باوجود اين نياز حياتی مسئولين زندان اوين از دادن داروهای تجويز شده زير نظر دکتر معالج که توسط همسر زهرا منصوری از خارج از زندان تهيه شده خودداری می‌کنند و به جای آن داروی ناشناخته‌ای را بدون تجويز دکتر به زهرا منصوری تحويل می‌دهند.

اين در حالی است که طبق گفته پزشک معالج وی، حمله دوباره صرع در اين سن خطر مرگ برای ايشان به همراه دارد.

زهرا منصوری در حالی به زندان اوين منتقل شده است که به تازگی بر اثر عمل مربوط به ناراحتی‌های روده، بسياری از اعمال طبيعی بدن انسان، نظير نشستن برايشان دشوار شده است.

قابل ذکر است که ايشان در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به رياست قاضی پيرعباس به اتهام اقدام عليه امنيت ملی به تحمل ۵ سال حبس تعزيری محکوم شده بود که اين حکم به دليل وضعيت خاص جسمی به ۲ سال حبس تعزيری و ۵ سال حبس تعليقی تقليل يافت.

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله