عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان

به آملی لاریجانی گفتیم میان برادرش و احمدی نژاد میانجیگری کند او هم پذیرفت

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان از درخواست این فراکسیون از ریاست قوه قضائیه مبنی بر میانجی گری میان احمدی نژاد و علی لاریجانی برای تعامل بیشتر و در راستای حل مسئله سوال از رئیس دولت دهم  خبر داد.

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت و گو با مهر، در خصوص جزئیات جلسه هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان با رئیس قوه قضائیه گفت: جلسه بسیار خوبی بود و در این جلسه ابعاد مسئله سوال از رئیس دولت دهم  تبیین شد و ایشان هم بسیار منطقی مسائل را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در خصوص نظر ریاست قوه قضائیه برای سوال از رئیس قوه مجریه  گفت: ایشان معتقد بودند سوال از رئیس جمهور ابزار قانونی برای مجلس است، اما از این جهت که آیا در شرایط فعلی این سوال به مصلحت کشور است یا خیر؟، تامل داشتند و نه به صراحت تایید می کردند و نه به صراحت رد، اما مشخص بود روی موضوع سوال از رئیس جمهور حساسیت پیدا کردند.

وی هدف از دیدار هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان با ریاست قوه قضائیه را برقراری همدلی میان قوای سه گانه خواند و گفت: ایشان یکی از سران قوای سه گانه است و لذا ضرورت داشت با وی در خصوص راهکارهای ایجاد همدلی بیشتر میان قوای سه گانه رایزنی شود.

حاجی دلیگانی ادامه داد: بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر وجود همدلی میان همه مسئولان و روسای سه قوه اعضای فراکسیون اصولگرایان احساس تکلیف کردند که در این خصوص با روسای سه قوه مذاکره کنند و شرایطی را برای افزایش این همدلی فراهم نمایند.

وی افزود: لذا در راستای این احساس تکلیف در پایان مهر ماه دیداری با رئیس جمهور داشتیم و ایشان بسیار از اشکالات مورد نظر ما را پذیرفتند و مقرر شد در راستای همدلی قدم هایی برداشته شود و در نتیجه این جلسه فضای سیاسی کشور تلطیف شد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان تصریح کرد: دیشب هم خدمت ریاست قوه قضائیه رسیدیم و حدود 2 ساعت جلسه ما به طول انجامید به نظر من در بیان خواسته های خود موفق بودیم و ایشان نیز کلیات دیدگاه های ما را پذیرفتند و اعلام کردند که مباحث شما خوب است.

حاجی دلیگانی ادامه داد: فراکسیون اصولگرایان از ریاست قوه قضائیه به عنوان مسئول ارشدی که منصوب رهبری است خواست متولی همدلی بین قوا باشد و شرایط ایجاد همدلی بیشتر میان قوای مقننه و مجریه را فراهم کند و به نوعی میانجی روابط ریاست قوه مقننه و مجریه شود.

وی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه این خواسته فراکسیون اصولگرایان را پذیرفت، گفت: امیدواریم اقدام عملی از سوی ایشان در راستای ایجاد همدلی میان قوای سه گانه صورت گیرد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان ادامه داد: رضای خدا و مقام معظم رهبری در این است که مسئولان در شرایط فعلی وحدت کلمه و انسجام لازم را برای مدیریت مسائل کلان کشور داشته باشند.

حاجی دلیگان خاطر نشان کرد: ریاست قوه قضائیه از ما پرسیدند که چه راهکاری برای حل این مشکل وجود دارد و ما نیز راهکار خود را بیان کردیم.

وی در خصوص راهکار پیشنهادی فراکسیون اصولگرایان به ریاست قوه قضائیه گفت: زمانیکه طرح سوال از رئیس جمهور به 66 امضا رسید خودبخود از دستور کار مجلس خارج شد و رسیدگی به آن قانونی نبود.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان با بیان اینکه بررسی سوال از رئیس جمهور در کمیسیون برنامه و بودجه قانونی نبود، افزود: برابر اسناد و مدارکی که ما در اختیار داریم تعداد امضاهای سوال از رئیس جمهور هنگام ارائه این سوال به کمیسیون برنامه و بودجه حدنصاب قانونی را نداشته است.

حاجی دلیگان با اشاره به مذاکرات معاون پارلمانی رئیس جمهور با باهنر نایب رئیس مجلس در این خصوص اضافه کرد: آقای فروزنده پیش از ارائه طرح سوال به کمیسیون برنامه و بودجه با آقای باهنر صحبت کرده مبنی بر اینکه شما به عنوان نایب رئیس مجلس می دانید که طرح سوال از رئیس جمهور تعداد امضای کافی را ندارد و زیر حدنصاب است ایشان هم به نوعی که حاکی از قبول کردن این اظهارات هستند اعلام می کنند چون نماینده رئیس جمهور برای بررسی سوال در کمیسیون برنامه و بودجه حضور یافته بد نیست در راستای تنویر افکار عمومی و تعامل قوا این جلسه برگزار شود، آقای باهنر اعلام نکرده که جلسه قانونی است و باید برگزار شود، بلکه گفته برای تعامل قوا باید برگزار شود.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی که شکایت از هیئت رئیسه به کمیسیون اصل 90 ارائه شده، کمیسیون با برخورد خوب و شفاف با این مسئله به این نتیجه خواهد رسید که سوال از رئیس جمهور حدنصاب لازم را نداشته و نباید در کمیسیون برنامه و بودجه مطرح می شده است و در صحن علنی هم به جهت اینکه 4 امضا از طرح سوال پس گرفته شده و یک نفر هم اعلام کرده که از ابتدا این سوال را امضا نکرده، نباید اعلام وصول قانونی می شده است.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان تاکید کرد: بهترین راه این است که هیئت رئیسه و کمیسیون اصل 90 خطاب به مردم اعلام کند: ببخشید ما در شمارش امضاهای طرح سوال از رئیس جمهور اشتباه کردیم، این راهکار کمترین هزینه را دارد.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است