تجمع کارگران اصفهانی مقابل مجلس

جمعی از کارگران اصفهانی در اعتراض به گران فروشی شرکت ماموت دیزل جلوی درب شمال مجلس تجمع کردند.

به گزارش  ایلنا؛ این افراد که حدود ۵۰ نفر بودند به دلیل عدم تحویل کشنده‌های پیش فروش شده که با قیمت ارز مرجع وارد شده بود ولی قیمت فعلی آن بیش از قیمت اعلام شده قبل بود، جلوی درب شمال مجلس در اعتراض به شرکت ماموت دیزل تجمع کردند.

آنها اعلام کردند  که شرکت مذکور در روز نمایشگاه بین المللی تخفیف ویژه‌ای برای کشنده‌های پیش فروش شده که با ارز مرجع وارد شده بود در نظر گرفته است ولی اکنون با بالا رفتن نرخ ارز قصد فروش این کشنده‌ها را با قیمت ارز آزاد دارد.

به گفته تجمع کنندگان فیمت فعلی این کشنده‌ها نسبت به قیمتی که قبلا با ارز مرجع اعلام و پیش فروش شده بود ۱۴۰ میلیون تومان اضافه قیمت دارد.

همچنین تعدادی از مردم بندر امام خمینی نیز در اعتراض به عملی نشدن وعده راحمدی نژاد ، امروز مقابل درب شمال مجلس تجمع کردند این تجمع کنندگان خواستار شهرستان شدن بندر امام خمینی بودند.

به گفته یکی از تجمع کنندگان این بندر دارای هیچگونه امکاناتی حتی بیمارستان نیز نیست. این درحالی است که احمدی‌نژاد در سفر استانی خود چندین بار دستور شهرستان شدن این بندر را اعلام کرد ولی به گفته آن‌ها تا کنون هیچ اتفاقی در این زمینه نیفتاده است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله