سران اتحادیه اروپا

تا زمانی که ایران به مصالحه تن ندهد تحریم ها ادامه دارد

سران اتحادیه اروپا پس از پایان نشست دو روزه خود در بروکسل بار دیگر ضمن تکرار ادعاهای قبلی درباره برنامه هسته‌ای ایران، با صدور بیانیه‌ای بر ادامه روند فشار ـ مذاکره تأکید کردند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز سران اتحادیه اروپا پس از پایان نشست دو روزه خود در بروکسل اظهار کردند ایران باید وارد «مذاکراتی معنادار» بر سر برنامه هسته‌ای اش شود و در غیر این صورت باید منتظر تحریم‌های بیشتری در آینده باشد.

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران که در هفته جاری تصویب شد و در آن بخش‌های بازرگانی، انرژی و کشتیرانی تهران هدف قرار گرفته است، بخشی از تلاش کشورهای غربی  برای وادار کردن ایران به مصالحه بر سر برنامه هسته‌ای این کشور است.

سران اتحادیه اروپا روز جمعه پس از پایان نشست دو روزه خود در بروکسل طی بیانیه‌ای اعلام کردند رفتار ایران «نقض آشکار» قوانین منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) است، اما از طرف دیگر گفتند اگر تهران از قوانین این پیمان تبعیت کند، تحریم‌ها «می‌توانند برداشته شوند».

در بیانیه سران اتحادیه اروپا آمده است: «نظام ایران می‌تواند با رفتارهای مسئولانه خود به تحریم‌ها پایان دهد؛ اما تا زمانی که این کار را انجام ندهد اتحادیه اروپا همراه با هم‌پیمانان بین‌المللی‌اش مصمم به افزایش فشارها بر ایران خواهد بود».

کشورهای غربی ادعا می‌کنند برنامه هسته‌ای ایران جنبه‌های نظامی دارد، این در حالی است که تهران ضمن رد این ادعا بر حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای برای مصارف انرژی و دارویی تأکید می‌کند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله