ريموند کِلی، رئيس پليس نيويورک

پليس نگران احتمال عمليات تلافی جويانه ايران در این شهر است

ريموند کِلی، رئيس پليس نيويورک، می‌گويد: «پليس اين شهر نگران احتمال عمليات تلافی جويانه ايران است.»

به گزارش رادیو فردا به نقل از روزنامه نيويورک پست، رئيس پليس نيويورک که سه شنبه، ۱۸ مهر در کنفرانس «ضد تروريسم پليس نيويورک» سخن می‌گفت، افزود: «جنگ احتمالی بين ايران و اسرائيل موجب نگرانی پليس نيويورک است، چرا که در اين شهر يهوديان زيادی زندگی می‌کنند.»

مقامات اسرائيلی بارها اعلام کرده اند که ايران هسته‌ای خطری برای موجوديت اين کشور به شمار می‌رود و افزوده‌اند که ایران مجهز به بمب هسته‌ای را تحمل نخواهند کرد. ایران نیز بارها اعلام کرده است که در صورت حمله اسرائیل، این رژیم را نابود خواهد کرد.

کوين يورک، رئيس بخش اطلاعاتی پليس نيويورک نيز ۱۸ مهرماه در این کنفرانس گفت نيروهای پليس اين شهر نگران احتمال عمليات انتقام جويانه از سوی حزب الله [لبنان] و ايران هستند.

یورک در ادامه افزود: «سال گذشته (۲۰۱۱) حملات و توطئه‌های مهمی در جهان صورت گرفته و انبار کردن مواد منفجره در سطح جهانی افزايش يافته است.»

رئیس بخش اطلاعاتی پلیس نیویورک در ادامه تأکید کرد که به اعتقادی وی افزایش این دست حملات و توطئه‌ها، رابطه مستقیمی با برنامه هسته‌ای ایران و تنش‌های ایجاد شده پیرامون آن دارد. وی توضیحی در مورد نحوه رابطه این حوادث با برنامه هسته‌ای ایران نداد.

دولت آمریکا بهمن‌ماه سال گذشته اظهار کرده بود که اگرچه تهدید معتبر و مشخصی در خصوص توطئه‌های احتمالی ایران در دست نیست، اما پلیس لس‌آنجلس و نیویورک نسبت به احتمال هر گونه حمله تروریستی از سوی ایران بیمناک است.

مهرماه سال گذشته، آمریکا دو شهروند ایرانی به نام‌های منصور ارباب سیر و غلام شکوری را به دست داشتن در توطئه ترور سفیر عربستان سعودی در واشینگتن متهم کرد. جمهوری اسلامی دست داشتن در این توطئه را رد کرده است.

مقام‌های اسرائیلی و برخی منابع غربی جمهوری اسلامی نیز ایران را به دست داشتن در برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های تروریستی که در چند وقت اخیر در جمهوری آذربایجان، بانکوک تایلند، تفلیس گرجستان، دهلی نو در هند، و کنیا در آفریقا کشف شده، متهم می‌کنند، اما ایران تمامی این اتهامات را رد می‌کند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله