پس از دوختن لب ها و در بیستمین روز اعتصاب غذا:

محمد نظری برای سومین بار به بهداری زندان منتقل شد

محمد نظری زندانی سیاسی زندان رجایی شهر کرج که پس از قریب ۲۰ سال زندان در اعتراض به عدم آزادی خود دست به اعتصاب غذا زده و لب های خود را دوخته است برای سومین بار بر اثر ضعف ناشی از اعتصاب غذا به بهداری زندان منتقل شد.

به  گزارش هرانا، محمد نظری زندانی سیاسی کرد بعد از ظهر پنج‌شنبه ۱۶ شهریور ماه برای سومین بار به بهداری زندان رجایی شهر کرج منقل شد.

ساعت ۱۱ صبح پنج‌شنبه محمد نظری از سوی دفتر مدیریت زندان احضار شد و معاون دادستان “خدابخشی” با وی ملاقات کرد.

خدابخشی در طی سخنانی ابراز داشت که به “هیچ عنوان کمکی به محمد نظری نمی‌تواند بکند و وی باید هرچه سریع‌تر نخ دهانش را باز نماید.”

گفتنی است، محمد نظری به اتهام ارتباط با حزب دمکرات کردستان قریب ۲۰ سال در زندان بسر می‌برد و در اعتراض به عدم آزادی خود دست به اعتصاب غذا زده و لب های خود را دوخته است. وی اکنون در دهمین روز اعتصاب غذا بسر می‌برد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله