با زمینه سازی باشگاه خبرنگاران جوان

طرح برخورد با زندانیان سیاسی آغاز شد

«باشگاه خبرنگاران جوان» طرح زمینه‌سازی برای برخورد با گروهی از زندانیان سیاسی در ایران را آغاز کرد.

به گزارش دیگربان این سایت وابسته به صدا و سیما که همکاری نزدیکی با سازمان اطلاعات سپاه پاسداران دارد از مقام‌های قضائی خواسته با زندانیان سیاسی که بیانیه‌ و نامه‌های سیاسی را امضاء می‌کنند٬ برخورد کنند.

این سایت برای تحت فشار قرار دادن مقام‌های قضایی٬ در سه روز گذشته گفت و گو‌هایی با برخی نمایندگان و فعالان سیاسی ترتیب داده تا زمینه برخورد با گروهی از زندانیان سیاسی را فراهم کند.

اسماعیل کوثری٬ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس روز سه‌شنبه (۱۴ شهریور) در گفتگو با این سایت٬ از زندانیان سیاسی به عنوان «زندانیان امنیتی» یاد کرده که «از آزادی عملی خود سوء‌استفاده می‌‌کنند.»

کوثری گفته است: «زندانیان امنیتی که در حین محکومیت مرتکب جرم مجددی می‌شوند باید طبق روال قانونی همچون بار اول به جرم آن‌ها رسیدگی شود.»

موسی قربانی٬ قاضی دیوان عالی کشور هم در همین زمینه گفته که «ارتکاب هر اقدام مجرمانه‌ از سوی زندانیان امنیتی در هنگام گذراندن محکومیت قابل تعقیب است.»

قربانی افزوده است: «برخی از زندانیان امنیتی در مقاطعی نامه‌هایی را در جامعه منتشر می‌کنند تلقی جرم را می‌توان به آن نسبت داد.»

حمیدرضا ترفی٬ عضو شورای مرکزی حزب موتلفه هم در گفتگویی با این سایت چنین اظهارنظر کرده است: «اگر فردی با عنوان اقدام علیه امنیت کشور زندانی شده و مجددا در زندان اقدامات خود را استمرار می‌دهد و به نظام اهانت می‌کند باید به عنوان جرم جدیدی مورد محاکمه و بازخواست قرار بگیرد.»

«باشگاه خبرنگاران جوان» همچنین به موضوع انتشار تصاویری از زندانیان سیاسی در زندان رجایی‌شهر اشاره کرده و نوشته است: «چرا باید داخل زندان امکاناتی فراهم باشد که زندانیان امنیتی به راحتی بتوانند عکس گرفته و از همه مهم‌تر عکس‌های ثبت شده را به فضای مجازی منتقل کنند.»

سه روز پس از آغاز این پروژه از سوی این سایت محافظه‌کار٬ گزارش‌ها از تشکیل پرونده جدید برای بهزاد نبوی در بند «۲ الف» سپاه حکایت دارد.

در این پرونده اتهامات آقای نبوی «امضای نامه‌های ساختار شکن از داخل زندان» و «تبلیغ علیه نظام» عنوان شده است.

به نظر می‌رسد مقام‌های امنیتی‌-‌نظامی و اطلاعاتی قصد دارند در روز‌های آینده به همین بهانه دامنه برخورد‌ها با گروهی از زندانیان سیاسی را افزایش داده و فعالیت آن‌ها را محدود‌تر از پیش کنند.

پیش تر نیز برخی دیگر از مسئولان جمهوری اسلامی نیز نسبت به انتشار نامه های زندانیان سیاسی از داخل زندان ابراز نارضایتی  کرده بودند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله