حمله تند صفار هرندی به پادشاه عربستان

او شراب خوار، دشمن اهل بيت و مروج وهابيت كثيف است

صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  جمهوری اسلامی با حمله شدید به پادشاه عربستان گفت: پادشاه عربستان که اصل اسلام را قبول ندارد دشمن اهل بيت و اميرالمومنين (ع) و مروج وهابيت كثيف است.

به گزارش «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، محمدحسين صفارهرندي عصر روز  دوشنبه در جمع دانشجويان حاضر در دوره آموزش شهيد رجب بيگي در خصوص جريان شناسي قبل و زمان انقلاب گفت: در جريان شناسي كلي دو نگاه ميان نيروهاي مذهبي برجسته بود؛ نگاه تعبدي و نگاه روشنفكري ديني.

وی ادامه داد: در طرف نيروهاي چپي و ماركسيستي هم كه طيف وسيعي از نيروها را در بر مي گرفتند، دو جريان غالب بود؛ يكي اهل مبارزه كلامي و سياسي بدون پشتوانه انقلابي كه شاخص آن حزب توده است و ديگري اهل مبارزه عملي كه چريك‌هاي فدايي خلق بودند که نقطه مشترك هر دوي آنها انقلابي‌گري بود.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به تفكر انجمن حجتيه به عنوان نگاه تعبدي گفت: شاخصه تفكر انجمن حجتیه ضد بهايي بودن است و به مبارزه و مسائل سياسي كاري نداشتند، البته اين گروه كه به تحت ولايتي ها معروف بودند، شاخص‌شان اهل بيت و تضاد اصلي‌شان با اهل سنت بود.

صفارهرندی گفت: جريان فرقان نيز با بهره‌گيري از اشتباهات دكتر شريعتي نگاه بسيار مسلط نسبت به نگاه دينداري سالم ارائه كرد كه منجر به خروج كفرآميز آنان از دين شد.

وی در خصوص نگرش روشنفكري ديني تصريح كرد: امروز وقتي اين نگرش را تحليل مي‌كنيم، اشكالات بزرگي را در آن مي‌بينيم كه شهيد مطهري هم اين مسائل را بسيار خردمندانه مطرح كرده بودند؛ به طوري كه بعضي ها تا سال‌هاي بعد از انقلاب براي شهيد مطهري ارزشي قائل نبودند و معتقد بودند ايشان اهل مبارزه انقلابي نيست.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به ادامه اين جريانات فكري بعد از انقلاب مدعی شد: دانشجويان مسلماني كه لانه جاسوسي را اشغال كردند، از كساني دعوت مي‌كردند در مراسم‌هايشان شركت كنند كه امروز در اردوگاه ضدانقلاب هستند، اين افراد به عنوان شخصيت‌هاي طراز اول انقلاب دعوت مي‌شدند، اما از شهيد بهشتي دعوت نمي‌كردند.

صفارهرندی ادامه داد: در يكي از همايش‌هایي كه ‌گذاشته بودند، عكس امام و مرحوم طالقاني را نصب كرده بودند، در مورد نصب عکس شهيد مطهري كه آن زمان شهيد شده بودند، بين دانشجويان خط امام دعوا شد تا اينكه آخر عكس ايشان را نگذاشتند.

وی با بيان اينكه حاكميت غير تعبدي و روشنفكري كه تحت آموزش قبل از انقلاب بود به بعد از انقلاب هم منتقل شد، گفت: امثال گلزاري، غفوري و مجتهدي شبستري در جلسات دانشجويان پيرو خط امام دعوت مي‌شدند، اما امثال حضرت آقا، شهيد مطهري و بهشتي دعوت نمي‌شدند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به چگونگی تشکیل سازمان مجاهدين گفت: محصول به هم پيوستن هفت گروه مبارز، سازمان مجاهدين بود که درون اين سازمان دو خط تعبدي و روشنفكري را می بینیم.

صفارهرندی ادامه داد: اوايل مطرح شد كه امام يك نماينده در اين سازمان داشته باشد كه بهزاد نبوي گفت مگر مهجور و صغير هستيم كه آقابالاسر داشته باشيم.

وی بيان داشت: اين دو جريان فكري هميشه كشمكش داشتند؛ در سالگرد شريعتي كشمكش داشتند در ماجراي 28 مرداد يك گروه مي‌گفت براي كاشاني و ديگري مي‌گفت براي مصدق برنامه بگيريد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت با بيان اينكه دعواهاي امروز همان دعواهاي قديمي است، خاطرنشان كرد: در مجاهدين انقلاب اين اختلاف‌ها آنقدر بالا گرفت كه كار به تعطيلي كشيد، اين اتفاق در حزب جمهوري اسلامي نیز با وجود اینکه شهيد بهشتي آن را تشكيل داده بود رخ داد.

صفارهرندی در ادامه با اشاره به مدل فكري انجمن حجتيه و نحوه فعاليتشان به عنوان يك نگاه تعبدي، بيان داشت: اين عده تمركز اصليشان اين است كه مي‌گويند جمهوري اسلامي حركت باطلي است كه محكوم به شكست است؛ چون تا قبل از حكومت امام زمان همه حكومت‌ها باطل هستند.

وی با اشاره به مسئله عيد فطر و ديدن ماه به عنوان يك نمونه، خاطرنشان كرد: در اين مسئله حكم حاكم اسلامي شرط است مراجع هم اگر نظر مخالفي داشته باشند مي‌گويند بر شخص من حجت نيست و اين نظرشان را به همه توسعه نمي‌دهند، اما شبكه تفكري ضدحكومتي و ديني است كه كشور را پر مي‌كند كه عيد نبوده است و مردم روزه‌اشان را به حرام خورده‌اند، از اين گونه افراد بايد سوال كرد رهبر كشور به عنوان رئيس كشور به لحاظ مسلماني قابل قبول‌تر است يا پادشاه عربستان صعودي.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: پادشاه عربستان كه اصل اسلام را قبول ندارد دشمن اهل بيت و اميرالمومنين (ع) است مروج وهابيت كثيف و كسي كه بلاد اسلامي را در اختيار اجانب قرار داده است و رسما و علنا شراب مي‌خورد؛ اين آدم را اگر مقايسه كنيم با حضرت آقا كه مرجع تقليد و عالم است، كدام يك قابل قبول‌تر هستند.

صفارهرندی در ادامه با طرح اين سوال كه اگر قرار باشد بين اين دو نفر يكي روز عيد را حكم كند، كدام مورد قبول‌تر است، تصريح كرد: اين افراد با اين تفكر وقتي به حج مي‌روند، موقعي كه پادشاه عربستان اعلام مي‌كند عيد قربان است قرباني مي‌كنند آنجا حرف بي‌دين و فاسق را مي‌پذيرند اما اينجا حرف حضرت آقا را نمي‌پذيرند.

ادعای صفار هرندی در حالی بیان می شود که برخی از مراجع تقلید از جمله آیت الله سیستانی و وحید روز دوشنبه را عید فطر اعلام کرده بودند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله