تونی اسکات کارگردان معروف هالیوود خودکشی کرد

تونی اسکات، کارگردان هالیوود، در سن ۶۸ سالگی از دنیا رفت. وی خود را از پلی در لس‌آنجلس به زیر انداخت و خودکشی کرد. «تاپ گان»، «روزهای تندر» و «دشمن کشور» از جمله فیلم‌های معروف او محسوب می‌شوند.

به گزارش دویچه وله مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند که تونی اسکات، کارگردان بریتانیایی و یکی از فیلم سازان معروف هالیوود، خود را از روی پل وینست توماس در لس‌آنجلس به پایین انداخته و خودکشی کرده است. این پل روی بندر لس‌آنجلس قرار دارد.

به گفته‌ی مقامات مسئول، جسد تونی اسکات ساعت سه بعدازظهر روز یکشنبه (۱۹ اوت / ۲۹ مرداد) کشف و از آب بیرون کشیده شده است.

روزنامه “دیلی بریز” به نقل از یک از مأمور گشت ساحلی نوشت که یک نامه خداحافظی از این کارگردان پیدا شده است. پزشکان قانونی علت مرگ را خودکشی اعلام کرده‌اند، البته هنوز کار کالبدشکافی جسد صورت نگرفته است.

تونی اسکات برادر کوچک ریدلی اسکات، کارگردان معروف هالیوود، است و در نخستین فیلم او به نام “پسر و دوچرخه” که فیلمی کوتاه بود نیز در سن ۱۶ سالگی ایفای نقش کرد.

البته تونی اسکات موفقیت‌های خود را مدیون فیلم‌هایش است. او به ویژه از دهه‌ی هشتاد میلادی به بعد با فیلم‌های پرفروشی چون “تاپ گان”، “دشمن کشور”، “روزهای تندر” و “دژآ وو” موفقیت زیادی کسب کرد. آخرین ساخته‌ی او فیلم “توقف‌ناپذیر” در سال ۲۰۱۰ به پرده‌ی سینماها راه یافت.

تونی اسکات با هنرپیشه‌های صاحبنامی چون تام کروز، جین هکمن، برد پیت و وال کیلمر همکاری داشت و با دنسل واشنگتن، بازیگر محبوب هالیوود، حتی پنج فیلم مشترک ساخت.وی در عرصه ساختن فیلم‌های تبلیغاتی نیز بسیار موفق بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله