هک سه وب سایت به صورت همزمان

مقلدین آیات وحید،سیستانی و مکارم امروز را روزه گرفتند

در حالی که امروز برخی از مراجع تقلید از جمله رهبر انقلاب آقای  خامنه ای و علوی گرگانی، نوری همدانی، محقق کابلی، سید محمدسعید حکیم، صانعی، دستغیب، بیات زنجانی و صافی گلپایگانی، امروز (یکشنبه 29 مردادماه) را عید اعلام نمودند، برای چند تن از مراجع تشیع نیز حلول ماه شوال مسجل و ثابت نشد.

به گزارش بازتاب به نقل از شیعه نیوز آقایان  شبیری، سیستانی، وحید خراسانی و مکارم شیرازی روز یکشنبه را آخرین روز ماه مبارک رمضان اعلام نموده و روز دوشنبه 30 مردادماه را اول ماه شوال و عید فطر اعلام کردند و در واقع ماه را سی روز در نظر گرفتند و با این حساب بر مقلدین ایشان واجب بوده، امروز نیز روزه و فرائض اش را ادا نمایند.

در همین حال امروز سحر در حرم حضرت معصومه این بحث مطرح شد که مقلدین این مراجع به حفظ روزه پرداخته و علی الظاهر امروز رادیو قم نیز دعای روز سی ام را پخش کرد و طبق سال های ماضی گروهی نیز فردا را عید می گیرند که با توجه به تعطیلی دو روزه در نظر گرفته شده برای عید فطر، این مسئله بهتر قابل تحقق است.

خاطرنشان می شود امروز وب سایت مکارم و وحید خراسانی از دسترس خارج شد تا  امکان دسترسی مقلدین آنها غیر ممکن شود و در اصطلاح با بارافتادن بر روی این وب سایت ها، از دسترس عموم خارج شدند. همچنین ادعا شده سایت آیت الله سیستانی توسط ارتش آزاد سوریه هک شده است. با توجه به همزمانی هک سایت های مکارم، وحید و سیستانی به نظر می رسد این اتفاقات سازماندهی شده باشد  و به موضوع استحلال و اعلام عید فطر مرتبط باشد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله