مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند رشت اعلام کرد:

با هدف شناساندن فلسطین،توزیع ۳۰۰ هزار کیسه زباله با آرم اسراییل!

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری رشت گفت: به مناسبت گرامیداشت روز قدس 300 هزار کیسه زباله با آرم صهیونیسم در رشت توزیع می‌شود.

به گزارش فارس، سیامک دوستدار در جریان برگزاری مراسم «زمین پاک بدون آشغال و بدون اشغال» در عمارت کلاه فرنگی پارک قدس این شهر اظهار کرد: طرح روی پلاستیک تفکیک از مبدا زباله با هدف تغییر و سقوط رژیم صهیونیستی توسط سازمان پسماند و با پیشنهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان طراحی و روی کیسه‌های جدید زباله حک شد.

وی هدف از این کار را شناساندن مسئله فلسطین برای کودکان و نوجوانان و انزجار از رژیم اشغالگر صهیونیسم عنوان کرد و افزود: پلاستیک‌های طراحی شده با آرم صهیونیسم در داخل سطل آشغال در این مراسم بین خانواده‌ها توزیع می‌شود.

این مسئول تصریح کرد: کیسه‌های جدید به مدت شش هفته در بین خانوارهای تحت آموزش طرح تفکیک از مبدا زباله به منظور حمایت از مردم مظلوم فلسطین توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با این کار حمایت خود را از مردم فلسطین و تمام مظلومان اعلام می‌کنیم، ابراز کرد: به رژیم اشغالگر صهیونیسم می‌گوییم که سرزمین فلسطین را ترک کند.

دوستدار اضافه کرد: در این شش هفته 300 هزار پلاستیک در بین 48 هزار خانوار زیرپوشش این طرح توزیع می‌شود و شهروندان پسماندهای خشک خود را در این کیسه‌ها جمع‌آوری می‌کنند.

وی با اشاره به برنامه‌های آموزشی سازمان پسماند اظهار کرد: در همین هفته دو هزار و 500 خانوار جدید در طرح تفکیک از مبدا زباله شرکت می‌کنند و آموزش لازم را توسط پیمانکاران می‌بینند.

به گزارش فارس، در این مراسم مسابقه نقاشی بین کودکان برگزار شد و در پایان به هفت نفر از آنها به قید قرعه دوچرخه اهدا شد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله