سخنگوی قوه قضائیه با بی اثر بودن رایزنی ها برای رفع حصر:

موسوی و کروبی ناامنی ایجاد کرده‌اند، شرایط‌‌‌‌‌‌ شان تغییر نخواهد کرد

سخنگوی قوه قضاییه  در نشست خبری خود با خبرنگاران در پاسخ به سئوالی در موردرایزنی‌ برای آزادی موسوی و کروبی گفت: اینکه افراد بخواهند خلاف قانون و مقررات کاری را انجام دهند از هیچ کس پذیرفته نیست ولی در مورد این دو نفر بر فرض اینکه رایزنی‌هایی صورت گیرد، امکان آزادی‌شان نیست زیرا کسانی که ظلم عظیم و ناامنی را ایجاد کرده‌اند اینطور نیست که هر کسی رایزنی کند جواب مثبت به آن بدهیم.

به گزارش ایسنا  این خبرنگار مجددا از دادستان کل کشور پرسید که برخی رسانه‌ها اعلام کرده‌اند که افراد اصولگرا رایزنی‌هایی را برای آزادی این دو فرد انجام می‌دهند؛ آیا صحت دارد؟

سخنگوی دستگاه قضایی پاسخ داد: من چنین چیزی نشنیده‌ام ولی این دو فرد در منزل خود هستند و شرایط تغییر نمی‌کند.

به نظر می رسد اشاره محسنی اژه ای به شایعاتی مبنی بر احتمال رایزنی سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق کشورمان برای آزادی رهبران جنبش سبز ایران است.

محسنی اژه ای در ادامه در پاسخ به سئوالی در مورد بازداشت معاون سابق وزیر ارشاد(رامین) که توسط سایت ملی-مذهبی افشا شد گفت:«منظور شما معاون پیش از آقای محمدزاده است؟. در مورد فردی که بیان می‌کنید چنین چیزی صحت ندارد و این موضوع تکذیب می‌شود.»

این تکذیب در حالی بیان می شود که دستگاه های اطلاعاتی و قضایی در مورد خبر بازداشت رامین به جرم جاسوسی سکوت کرده  بودند.

اژه ای در مورد پرونده زمین خواری لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه نیز گفت نکته ای ندارم و در پاسخ به چرایی معطل ماندن پرونده محمدرضا رحیمی با عنوان اینکه این سئوال تکراری است از پاسخ به آن امتناع کرد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است