در آستانه برگزاری اجلاس غیرمتعهدها

تهران از هزاران گدا پاک‌سازی می‌شود

سخنگوي شهرداري تهران از تدوين طرح ويژه‌اي براي «جمع‌آوري متكديان» به منظور آماده‌سازي فضاي پايتخت براي برگزاري اجلاس سران كشورهاي غيرمتعهد خبر داد.

سيد محمدهادي ايازي در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به برگزاري جلسه مشتركي با معاون فرهنگي اجتماعي وزارت كشور، اظهار كرد: «بر اساس نتايج اين جلسه مقرر شده كه كميته مشتركي براي پاكسازي چهره شهر از آسيب‌هاي اجتماعي متكديان و بي‌خانمان‌ها تشكيل شود كه در اين كميته شهرداري تهران نيز در كنار ديگر دستگاه‌هاي مسوول حضور دارد.»

وي خاطر نشان كرد: در اين كميته طرح ويژه‌اي به منظور پيگيري جدي‌تر مسئله متكديان، كارتن‌خواب‌ها و بي‌خانمان‌ها و جمع‌آوري آنها از سطح شهر تا هنگام فرا رسيدن ايام برگزاري اجلاس سران كشورهاي غيرمتعهد در شهريور ماه، تدوين و به اجرا گذاشته خواهد شد.

ايازي در ادامه با اشاره به مشكل كمبود ظرفيت مراكز بهزيستي، اظهار كرد: شهرداري مسوليت خود در زمينه جمع‌آوري را به طور كامل انجام مي‌دهد، اما متكديان به موقع از سوي دستگاه‌هاي ديگر پشتيباني نمي‌شوند و به همين دليل دوباره به خيابان بازمي‌گردند.

وي تاكيد كرد: از دولت درخواست شده كه ظرفيت مراكز حمايتي به ويژه بهزيستي افزايش يابد تا شاهد بازگشت متكديان و بي‌خانمان‌ها به سطح شهر نباشيم.

سخنگوي شهرداري تهران با بيان اينكه كمتر از 10 درصد افراد جمع‌آوري شده توسط ضابطان شهرداري تهران اتباع بيگانه هستند، اظهار كرد: «مشكل اتباع بيگانه جدي نيست و هماهنگي‌هاي لازم با وزارت كشور و پليس براي ساماندهي اين افراد انجام شده است.»

 

مطالب مرتبط

با آغاز حملات اسرائیل به ایران اینترنت بین‌المللی به‌شدت مختل شد

در شش‌ماهه نخست ۲۰۲۵، دست‌کم ۹۵ روزنامه‌نگار در ایران با بازداشت، تهدید یا احکام قضایی مواجه شده‌اند. سازمان "دفاع از جریان آزاد اطلاعات" در گزارش جدید خود از سرکوب سیستماتیک رسانه‌ها و تهدیدهای فرامرزی پرده برداشته است

این تحریم‌ها در چارچوب فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴ اعمال شده‌اند

بر اساس این تحریم‌ها، کلیه دارایی‌ها و منافع شرکت‌های تحریم‌شده که تحت مالکیت یا کنترل افراد آمریکایی یا در خاک آمریکا هستند، مسدود شده و هرگونه تعامل با آن‌ها ممنوع است

عبدالله اوجالان بعد از ۲۶ سال حبس در پیامی ویدیویی خواستار صلح با دولت ترکیه شد

عبدالله اوجالان، رهبر حزب کارگران کردستان ترکیه پس از ۲۶ سال زندان در اولین پیام ویدیویی خود پایان مبارزه مسلحانه این گروه با دولت ترکیه را اعلام کرد و خواستار یک کمیسیون قانون‌گذاری برای نظارت بر روند صلح شد.

مطالب پربازدید

مقاله