رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس

نیازمند افزایش جمعیت هستیم/ با این شرایط در سال 1400 به نیروی کار نیازمند خواهیم بود

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت که راهکارهای مدنظر کمیسیون اجتماعی برای تحقق توصیه‌های مقام معظم رهبری درباره افزایش جمعیت کشور در جلساتی آتی کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش فارس، عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان و رئیس ‌کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به رهبر جمهوری اسلامی  درباره مباحث مربوط به کنترل جمعیت، گفت: مطالبی که رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره افزایش جمعیت مطرح فرمودند، موضوعی است که در صورت عدم توجه مسئولان، کشور را با یک خطر بزرگ اجتماعی مواجه خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مجلس و دولت باید با کمک نهادهای فرهنگی برای افزایش جمعیت تمهیدات مناسبی را تنطیم و برنامه‌ریزی کنند، گفت: اگر شرایط کنونی افزایش جمعیت ادامه داشته باشد، قطعاً در سال 1400 کشور با مشکل کمبود نیروی کار مواجه خواهد شد.

عزیری تصریح کرد: باید مراکز فرهنگی خانواده‌ها را نسبت به افزایش تعداد فرزندان خانواده آگاه کنند که چرا جامعه ما در آینده نیاز به افزایش جمعیت دارد و برخی سیاست‌ها درباره کنترل جمعیت و کاهش آن مطابق با مصلحت جامعه ما نیست.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: برای رها شدن از جامعه پیر در آینده، باید از اکنون به فکر افزایش جمعیت باشیم در صورتی که شرایط کنونی ادامه داشته باشد، در آینده‌ای نزدیک ایران اسلامی جوانی خود را از دست خواهد داد.

این سخنان در حالی بیان می شوند که در ایران میلیون ها جوان بیکار وجود دارد و حکومت توانایی تامین نیازهای اولیه آنها مانند مسکن ، نان و … را ندارد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله