پلیس فتا:

با پیامک‌ها برخورد خواهیم کرد

رییس پلیس فتای کشور در ارتباط با پیامکهای مجرمانه گفت:« قطعا با اینگونه پیامک‌ها برخورد خواهیم کرد و اگر پیامک مجرمانه نباشد کاربران تلفن همراه می‌توانند با مراجعه به اپراتور تلفن همراه خود موضوع را پیگیری کنند.»

به گزارش ایلنا، کمال هادیانفر رییس پلیس فتای کشور گفت: «در بحث پیشگیری از جرائم اینترنتی با ساخت انیمیشن‌ها، فیلم‌ها و برنامه‌های ویژه اقداماتی انجام شده است و البته اقدامات پیشگیرانه توسط پلیس در همه سطوح انجام می‌شود.»

وی ادامه داد:« در ارتباط با جرائم اینترنتی، پلیس فتا امسال ۱۶۹ حفره امنیتی را به سامانه‌ها مهم و امنیتی کشور گزارش کرده است که افراد از این ضعف‌های امنیتی آسیب نبینند و این اقدام پیشگیرانه توسط پلیس فتا انجام شده و از این طریق حملات اینترنتی را کاهش دادیم.»

وی در ارتباط با جرائم سیاسی در فضای مجازی و مصادیق برخورد با سایت‌های مجرم گفت: «پلیس فتا، پلیس در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، ‌فرهنگی، اقتصادی و امنیتی است و مرز ما جدا نیست و پلیس فتا در تمامی این عرصه اگر جرمی اتفاق بیافتد حضور خواهد یافت و مسئولیت دارد.»

وی تاکید کرد: هر کس کار مجرمانه‌ای در فضای مجازی مرتکب شود، چه سیاسی باشد و چه غیر سیاسی، بر اساس قانون، اگر مجازات برای آن اقدام تعیین شده باشد، به شدت برخورد خواهیم کرد.

وی با بیان این مطلب که پلیس فتا در سه حوزه کامپیو‌تر، ارتباطات سیار و شبکه کابلی مسئولیت دارد، اظهار داشت: ما در سه حوزه کامپیو‌تر، ارتباطات سیار و شبکه کابلی اگر جرمی رخ دهد قطعا حضور داریم و در ارتباط با پیامکهای مجرمانه قطعا برخورد خواهیم کرد و اگر پیامک مجرمانه نباشد کاربران تلفن همراه می‌توانند با مراجعه به اپراتور تلفن همراه خود موضوع را پیگیری کنند.»

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله