در پنجاهمين روز اعتصاب غذا

محمد صديق كبودوند قادر به تكلم نيست

خانواده و کمپین دفاع از محمد صدیق کبودوند اعلام کرده‌اند که این روزنامه نگار و فعال حقوق بشر در پنجاه و یکمین روز اعتصاب خود وارد اعتصاب غذای خشک شده و قادر به تلکم نیست.

محمد صدیق کبودوند از پنجاه روز پیش برای استفاده از حق مرخصی و ملاقات با فرزند بیمار خود دست به اعتصاب غذا زده است.

امروز یکشنبه، ۲۵ تیرماه، ‌ کمپین دفاع از این فعال حقوق بشر در بیانیه‌ای اعلام کرد که کبودوند از ساعت ٠٠: ٢٢ شب گذشته، ٢۴ تیرماە اقدام به اعتصاب غذای خشک کرده است.

در این بیانیه با تاکید بر اینکه «جمهوری اسلامی مسئول جان و سلامت کبودوند است و با توجه به شرایط بحرانی وی» از همه افراد و مجامع و نهادهای ملی و بین المللی مدافع حقوق بشر خواسته است تا صدای وی باشند و با اعمال فشار بر جمهوری اسلامی، مقامات حکومت ایران را وادار به موافقت با خواسته‌های انسانی و قانونی رئیس سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان نمایند و پایان یافتن اعتصاب پایەگذار سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان را خواستار شوند.

سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان هم در بیانیه‌ای جداگانه به نقل از همسر آقای کبودوند، شرایط جسمی و روانی وی را فوق العاده خطرناک توصیف کرده و گفته است که او نیاز به مداوای «فوری» دارد.

سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ضمن ابراز نگرانی شدید نسبت وضعیت نگران کننده دبیر زندانی این سازمان از تمامی مسئولان جمهوری اسلامی ایران تقاضا کرده است با توجه به وضعیت جسمی و روحی و روانی وی شرایط آزادی موقت وی را فراهم نمایند.

فرزند کبودوند٬ به دلیل بیماری در بیمارستان بستری است و این زندانی سیاسی خواستار آن است که مسئولان با اعطای مرخصی به او٬ امکان ملاقات با فرزندش را برای وی فراهم کنند.

بنا بر قوانین بین المللی و جمهوری اسلامی مقامات قضایی باید خدمات مورد نیاز درمانی را در اختیار زندانیان قرار دهند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله