جان نرگس محمدی در خطر است

ابراز نگرانی انجمن قلم بین‌الملل

انجمن قلم بین الملل از سلامتی و امنیت جانی کوشنده حقوق بشر وعضو افتخاری انجمن قلم دانمارک، نرگس محمدی ابراز نگرانی کرد.

کمیته نویسندگان در زندان (WiPC) بخشی از انجمن قلم بین الملل ، درگزارش اخیر خود خبر ازسلامتی رو به وخامت و بدرفتاری با این کوشنده برجسته حقوق بشر در زندان زنجان داد. در این گزارش آمده است:

نرگس محمدی روزنامه نگارو معاون کانون مدافعان حقوق بشردر منزل خود در تهران به تاریخ ۲۱ آوریل ۲۰۱۲ دستگیر شد. از نمونه اتهام‌های نسبت داده شده به وی میتوان از “اقدام علیه امنیت ملی” ، “عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر” و “تبلیغ علیه نظام ” نام برد.

خانم نرگس محمدی، که اکنون در حال گذراندن شش سال زندان از محکومیت خود است ، پس از چند روز از زندان اوین در تهران، شهری که دوقلوهای خردسال وی و خانواده اش زندگی می کنند، به زندان زنجان منتقل داده شد.

انجمن قلم بین الملل بازداشت خانم نرگس محمدی را بر خلاف ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، که کشور ایران نیز از امضا کنند گان میباشد ، میداند وخواستار آزادی فوری و بی قید و شرط وی میباشد .

افزون براین انجمن قلم بین الملل خواستار اعمال تمام توجهات لازم پزشکی به خانم نرگس محمدی و اجازه ملاقات منظم به خانواده خانم نرگس محمدی نیز شده است.

طبق اطلاعات رسیده به ا نجمن قلم بین الملل حال خانم نرگس محمدی از زمان باز دا شت او در تاریخ ۲۱ آوریل ۲۰۱۲ به مراتب بدتر شده است. بستگانی که خانم نرگس محمدی را به تازگی ملاقات کرده اند ، وضعیت جسمی و روحی وی را بسیار بد توصیف کرده ا ند ، به گونه ا ی که به سختی توانسته بودند تا وی را بشناسند.  آنها او را در صندلی چرخدار، بسیار ضعیف با کبودی های بسیاری در صورت و دست دیدند که به سختی و با لکنت زبان با آنها صحبت میکرده است.

لازم به یاد آوری است که خانم نرگس محمدی از بیماری ناتوان کننده فلج عضلات رنج می برد. طبق اطلاعات رسیده به انجمن قلم بین الملل خانم نرگس محمدی دست کم یک با رجهت درمان به خاطر زمین خوردن در دستشویی به بیمارستان زندان منتقل شده است.

حتا جهت آزار و اذیت بیشتر وی؛ مسؤلین رژیم جمهوری اسلامی ایران، خانم نرگس محمدی را به بخش زندان عمومی که مملو از زنان بدکاره ؛ آدم کش و معتاد میباشد منتقل کرده‌اند.

نرگس محمدی به خاطر انتشار گزارش های خود در مورد نقض حقوق بشر در ایران ، بازدید از زندانیان سیاسی و همکاری با خانم شیرین عبادی در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۱۱ به یازده سال زندان محکوم شد. او در آنزمان پس از چند ماه بازداشت با قید وثیقه آزاد شد؛ اما در تاریخ ۴ مارس۲۰۱۲ در دادگاه تجدید نظر وی ، این حکم به شش سال، کاهش یافت.

خانم نرگس محمدی برنده جایزه‌های بسیاری از جمله جایزه سوئدی پی ر انکا (Anger Per) در سال ۲۰۱۱ میباشد. خانم نرگس محمدی و همسر وی ، آقای تقی رحمانی، دو عضو افتخاری انجمن قلم دانمارک نیز می‌باشند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله