جن گیر تیم احمدی نژاد به 8 سال حبس محکوم شد

عباس غفاری  که پرونده وی به خاطر اقدامات رمالی و جن گیری مورد توجه رسانه ها قرار گرفته بود از تاریخ 24 دی ماه سال 89 به  اتهام ارتکاب اقدامات متعدد غیرشرعی و غیرقانونی بازداشت شده بود محکوم شناخته شد.

به گزارش مشرق نیوز  پس از تکمیل پرونده و رسیدگی قاضی صلواتی در شعبه 15 دادگاه انقلاب، وی را  به خاطر توهین به مقدسات اسلامی به 5 سال حبس، توهین به آیت الله خمینی و رهبر جمهوری اسلامی 2 سال حبس و فعالیت تبلیغی علیه نظام به 1 سال حبس و بابت ارتباط نامشروع نیز به 99 ضربه شلاق محکوم شد.

همچنین در دیگر پرونده رسیدگی شده در این شعبه، مهدی محقق رشید یکی دیگر از مرتبطین با جریان موسوم به  انحرافی که از 17 اردیبهشت سال 90 بازداشت شده، به خاطر اجتماع و تبانی علیه اعراض مردم (موضوع ماده 611 قانون مجازات اسلامي) به 3 سال حبس و بابت ارتباط نامشروع به 99 ضربه شلاق و نگهداری اسلحه غیرمجاز به 2 سال حبس محکوم شد.

“علی اصغر ج ” از دیگر متهمان این پرونده نیز به 3 سال حبس محکوم شد.

خاطر نشان می شود چند ماه پیش تیم احمدی نژاد از طرف رقبای اصولگرایش به استخدام جن ها برای پیشبرد امور خود متهم شده بود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است