موسوی لاری در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری گفت

همه افراد زیر چتر نظام باید تایید صلاحیت شوند

موسوی لاری وزیر کشور و از نزدیکان سید محمد خاتمی در مصاحبه ای با ایلنا گفت: تایید صلاحیت همه افراد زیر چتر نظام از الزامات انتخابات ریاست جمهوری است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تصمیم مجمع روحانیون در خصوص انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: این مجمع تاکنون در مورد مقوله انتخابات جلسه و تصمیمی نداشته است.

وی افزود: آنچه مسلّم است این است كه مجمع روحانیون بعنوان یک نهاد برگرفته شده از نظام، در همه عرصه‌ها خود را بخشی از نظام می‌داند و بنای حضور دارد؛ مگر آنکه با موانعی راه را برای حضور او ببندند.

وزیر‌کشور دولت اصلاحات همچنین تایید صلاحیت تمام افرادی که زیر چتر نظام قرار دارند را از الزامات انتخابات پیش رو قلمداد کرد و گفت: نباید به دلایل باندی و سیاسی کسی از گردونه رقابت خارج شود.

موسوی لاری گفت: فضا و زمینه حضور باید برای همه آحاد ملت برای انتخاب کردن و انتخاب شدن باز باشد.

وی افزود: عامه مردم باید بتوانند در انتخابات انتخاب کنند، همچنانکه انتخابشان هم باید تاثیرگذار باشد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا شرایط سخت اقتصادی کشور موجب خواهد شد که مرزبندی های انتخاباتی بیشتر اقتصادی باشد تا سیاسی، گفت: مباحث اقتصادی بعلت فراگیری بر بدنه جامعه همیشه نقش موثری داشته است. ولی مسائل اقتصادی کشور ما به سوء تدبیر و سوء مدیریت مدیران بر می‌گردد و همین موجب پررنگ شدن مسائل سیاسی می‌شود.

عبدالواحد موسوی لاری تصریح کرد: آنچه امروز اتفاق افتاده در شان نظام و ایران مقتدر نیست.

او افزود: در مقطعی که بالاترین درآمدهای نفتی تجربه شد دچار مشکل اقتصادي شدیم. در طول هفت سال دولت نهم و دهم به اندازه یک قرن درآمد نفتی کسب شد اما وضعيت اقتصادي و معيشتي مردم نه تنها بهبود نيافت بلكه در مواردي بدتر شد و به همین دلیل این مسئله بعنوان یک مسئله سیاسی در انتخابات آينده مطرح خواهد شد.

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله