فرزانه قره‌حسنلو به پنج سال، و همسرش به ۱۵ سال زندان محکوم شده‌اند

اعتصاب حمید قره‌حسنلو، پزشک و زندانی سیاسی در اعتراض به شرایطش در زندان یزد

ملی مذهبی _  حمید قره‌حسنلو، زندانی سیاسی محکوم به ۱۵ سال حبس تبعیدی با انتشار یک فایل صوتی خبر داد کە از روز پنج‌شنبه ۴ دی (۲۵ دسامبر) در زندان مرکزی یزد دست به اعتصاب غذا زده است.

قره‌حسنلو در این فایل صوتی اعلام کرده که این اعتصاب در اعتراض به “شرایط غیرانسانی نگهداری، ادامه بیش از دو سال و نیم حبس در بند قرنطینه، محرومیت از حقوق اولیه زندانیان، محدودیت دسترسی به امکانات رفاهی، تغذیه نامناسب، محرومیت طولانی از نور خورشید و تهدید جانی” است.

او تأکید کرده که درخواست‌های مکرر برای انتقال به بند زندانیان سیاسی رد شده و مسئولیت هرگونه آسیب به جانش بر عهده مسئولان زندان یزد است.

حمید قره‌حسنلو، متولد ۱۳۴۸ و متخصص تصویربرداری پزشکی در آبان ۱۴۰۱ همراه همسرش فرزانه قره‌حسنلو در جریان جنبش سراسری “زن، زندگی، آزادی” بازداشت شد. او یکی از متهمان پرونده کشته شدن روح‌الله عجمیان، عضو بسیج در مراسم چهلم حدیث نجفی در کرج بود. ابتدا به اعدام محکوم شد، اما دیوان عالی کشور حکم را نقض کرد و نهایتاً به ۱۵ سال حبس تبعیدی در یزد محکوم گردید.

فرزانه قره‌حسنلو و همسرش حمید قره‌حسنلو از جمله متهمان بازداشت‌شده در پرونده کشته شدن یک نیروی بسیج به نام روح‌الله عجمیان بودند.دادگاه انقلاب استان البرز فروردین پارسال حمید قره‌حسنلو، پزشک، را به ۱۵ سال و فرزانه قره‌حسنلو را به پنج سال زندان در تبعید محکوم کرد. وکیل خانم قره‌حسنلو همچنین با اشاره به وضعیت نامناسب سلامتی موکل خود به شبکه شرق گفت: پس از انجام عمل جراحی موکلش به خاطر توده مشکوک به سرطان در سینه‌اش، «علی رغم نظر صریح پزشکی قانونی مبنی بر دو ماه مرخصی و طی روند درمانی خارج از زندان، ایشان به زندان بازگردانده شد».

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله