راحمی‌پور به بیمارستان مفتح ورامین منتقل شد

انتقال راحله راحمی‌پور، زندانی سیاسی ۷۳ ساله، از زندان قرچک به بیمارستان

ملی مذهبی _ صبح سه‌شنبه ۲۱مرداد، «راحله راحمی‌پور»، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین، در پی برهم خوردن تعادل در حمام این زندان به زمین افتاد و از ناحیه سر و صورت آسیب دید. براساس گزارش رسانه حقوق بشری «هرانا»، راحمی‌پور به دلیل وضعیت جسمانی نامساعد، به بیمارستان مفتح ورامین منتقل شده است.

راحله راحمی‌پور که از مشکلات جدی جسمی رنج می‌برد، پیش‌تر نیز به دلیل سردردهای شدید و تشخیص رشد دوباره تومور مغزی‌اش تحت معاینات پزشکی قرار گرفته بود. او همچنین در سال‌های اخیر چندین بار دچار حملات قلبی شده و یک بار تحت عمل آنژیو قرار گرفته است.

امتداد نیز در گزارشی نوشته است که:این زندانی سیاسی در حال گذراندن دوره حبس ۵ ساله خود بوده که از بیماری‌های متعددی نظیر تومور، افت فشار و البته مصائب مربوط به کهولت سن-آن هم در شرایط زندان-رنج می‌برد. خانواده این زندانی سیاسی از حدود دو سال قبل، پیگیر مسئله عدم تحمل کیفر برای او بوده اما با کارشکنی‌ها این مسئله، مدام عقب افتاده و حتی مرخصی درمانی‌اش نیز مرتبا به تعویق افتاده است.همین امسال و پیش از حمله رژیم اسرائیل به زندان اوین، روال مرخصی‌های درمانی این زندانی سیاسی راه افتاد و با تسلیم سند-که همچنان در توقیف دستگاه قضائی است-به مرخصی مراجعه کرد. بنا بر این بود که این مرخصی درمانی، مجددا برای راحمی‌پور در نظر گرفته شود که پس از حمله به زندان اوین، این مسئله منتفی شد.با توجه به شرایط سنی، ماجراهای مربوط به انتقال و شرایط زندان قرچک، این زندانی سیاسی در شرایط بسیار بدی به سر می‌برد و ممکن است برای او اتفاق ناگواری رخ دهد.بر اساس اخبار واصله، مسئولین زندان مدام عنوان کرده‌اند که این زندانی کهنسال سیاسی در حال تمارض به وخامت حال خود بوده و به رغم دفعات متعدد بیهوشی، باز هم اعطای مرخصی یا رسیدگی به درخواست و اعمال عدم تحمل کیفر او مورد بی‌اعتنایی قرار گرفته است.تا این که امروز-سه‌شنبه-ایشان در حمام به زمین خورده و دچار شکستگی سر شده اما باز هم رسیدگی لازم برای او صورت نگرفته و با ابتدایی‌ترین تجهیزات و بدون برانکارد برای بررسی وضعیت راحمی‌پور اقدام شده است. مدت زمان زیادی این وضعیت تداوم پیدا کرده و وقتی شرایط رو به وخامت گذاشته، ایشان نهایتا به بیمارستان منتقل شده است.

این فعال مدنی در آبان ۱۴۰۲ بازداشت و ابتدا به زندان اوین منتقل شد. پس از حمله اسراییل به اوین، همراه با ده‌ها زندانی زن دیگر به قرچک ورامین انتقال یافت؛ انتقالی که به گفته نهادهای حقوق بشری، بدون رعایت اصول تفکیک جرائم و در شرایط نامناسب انجام شده است.

راحمی‌پور پیش‌تر به اتهام «اجتماع و تبانی» و «تبلیغ علیه نظام» مجموعا به بیش از شش سال حبس محکوم شده بود که پس از اعاده دادرسی، این حکم به چهار سال و دو ماه کاهش یافت. او اکنون با وجود کهولت سن و بیماری‌های جدی، همچنان دوران محکومیت خود را در شرایط دشوار زندان سپری می‌کند.

برادر او، حسین راحمی‌پور، در سال ۱۳۶۲ اعدام شد و خانم راحمی‌پور طی سال‌های گذشته به دنبال روشن شدن سرنوشت برادرزاده‌اش بوده است که پس از تولد در زندان اوین مفقود شد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله