این گفتگو به تجربه زیسته نرگس محمدی پرداخت

سخنرانی آنلاین نرگس محمدی در آکسفورد یونیون: زنان و گذار از استبداد به دموکراسی در ایران

ملی مذهبینرگس محمدی، فعال حقوق بشر و حقوق زنان، برنده جایزه صلح نوبل، روز دوشنبه ۲۸ آوریل ۲۰۲۵، ساعت ۱۷ به وقت لندن (۱۹:۳۰ به وقت ایران)، به صورت آنلاین از ایران در انجمن آکسفورد یونیون انگلستان سخنرانی خواهد کرد.

آکسفورد یونیون (Oxford Union) یکی از معتبرترین و قدیمی‌ترین انجمن‌های مناظره و بحث آزاد در جهان است که در سال ۱۸۲۳ میلادی در دانشگاه آکسفورد تأسیس شد. این انجمن به عنوان یکی از مهم‌ترین محافل گفت‌وگو درباره مسائل جهانی، حقوق بشر و مسائل سیاسی شناخته می‌شود و طی دو قرن گذشته میزبان چهره‌های بزرگی همچون وینستون چرچیل، آلبرت اینشتین، دالایی لاما، مالکوم ایکس، نلسون ماندلا، مارگارت تاچر، بیل کلینتون، استیون هاوکینگ، مالالا، ملک عبدالله دوم پادشاه اردن، مورگان فریمن و بسیاری دیگر از افراد تاثیرگذار از سراسر جهان بوده است.

این گفتگو به تجربه زیسته نرگس محمدی خواهد پرداخت؛ کسی که حدود ۱۰ سال از عمر خود را پشت میله‌های زندان گذرانده، به مجموعاً بیش از ۳۶ سال حبس محکوم شده و ۱۳۵ روز را در سلول انفرادی سپری کرده است. همچنین محورهای اصلی این سخنرانی شامل مبارزات او علیه اعدام در ایران، تلاش‌هایش در دفاع از حقوق زنان، آزادی زندانیان سیاسی، ضرورت گذار دموکراتیک، و جرم‌انگاری آپارتاید جنسیتی خواهد بود.

امیدواریم این سخنرانی و شرکت در نشست هایی این چنین، فرصتی باشد تا صدای مردم ایران، به ویژه زنان، زندانیان سیاسی و مدافعان حقوق بشر، در معتبرترین محافل فکری دنیا شنیده شود.

بنیاد نرگس – پاریس

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله