سازمان ادوار تحکیم وحدت (شعبه بوشهر) برگزار کرد

بزرگداشت سحابی ها و هدی صابر

مراسم بزرگداشت سالگرد مهندس عزت‌الله سحابی و شهادت هاله سحابی و هدی صابر به همت اعضای سازمان دانش آموختگان ایران ( ادوار تحکیم وحدت ) در بوشهر برگزار شد .

به گزارش ادوار نیوز، در این مراسم که به همت اعضای سازمان دانش آموختگان ایران ( ادوار تحکیم وحدت ) شعبه بوشهر برگزار شد ، اعضای این سازمان و جمعی از دوستداران جریان ملی – مذهبی حضور یافتند .

در ابتدای این مراسم سخنرانان به معرفی مختصری از پیشینه جریان ملی – مذهبی و نقش این جریان در دوره های مختلف سیاسی – اجتماعی ایران پرداختند .در ادامه تقی رحمانی طی یک پیام تصویری به سخنرانی در رابطه با شخصیت ، علایق و منش فکری و عملی مهندس عزت الله سحابی ، هاله سحابی و هدی صابر پرداخت .

همچنین سروده ای از دکتر محمد ملکی در گرامی داشت این سه هم پیمان عشق ، پخش گردید . در انتها حاضرین به بحث و گفتگو در رابطه با شخصیت های برجسته جریان ملی – مذهبی ، منش و روش مهندس عزت الله سحابی ، هاله سحابی و هدی صابر و همچنین به ایراد خاطراتی در رابطه با حضور نیروهای ملی – مذهبی در بوشهر و فعالیت های خیرخواهانه و آموزشی  آنها در مناطق محروم پرداختند .

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله