زنان زندانی در اوین روز یکشنیه بیست و پنجم شهریور ماه در اعتصاب غذا خواهند بود

سوزاندن شال و سر دادن شعارهای اعتراضی توسط زنان زندانی در زندان اوین

ملی مذهبی _ صفحه اینستاگرام نرگس محمدی اعلام کرد شامگاه بیست و چهارم شهریور ماه در دومین سالگرد جنبش « زن، زندگی، آزادی» و شب کشته شدن مهسا ژینا امینی، بیش از ۲۵ نفر از زنان زندانی سیاسی در بند اوین در حیاط بند تجمع کردند.

به نوشته این صفحه، زنان زندانی در اعتراض به سیاست های سرکوب زنان به خاطر حجاب اجباری، در حیاط زندان شال آتش زده‌اند.

این زنان زندانی سیاسی همچنین شعارهایی را روی مقوا نوشته و به دیوارهای زندان آویخته و در راهروها و حیاط شعار سر دادند.

«زن، زندگی، آزادی»، «آزادی، آزادی، آزادی»، «جان برود، سر برود، آزادی هرگز»، «بندزنان اوین، هم صدا و هم پیمان، تا لغو حکم اعدام، ایستاده ایم تا پایان»، «صدور حکم اعدام، انتقام حاکمان، از زنان و کردستان، تا هر گوشه در ایران» و «اصلاح طلب، اصولگرا، دیگه تموم ماجرا» از جمله شعارهای سر داده شده توسط زنان زندانی سیاسی محبوس در اوین است.

صفحه نرگس محمدی همچنین نوشته زنان زندانی اعلام کرده‌اند همگام و هم صدا با مردم به پا خاسته و معترض ایران، روز یکشنیه بیست و پنجم شهریور ماه در اعتصاب غذا خواهند بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله