تا روشن شدن ابعاد جنایت از معرفی قاتلین احتمالی داریوش مهرجویی پرهیز شود

درخواست وکیل مونا مهرجویی درباره اعلام قاتلین داریوش مهرجویی و وحیده محمدی فر

ملی مذهبی _ وکیل مونا مهرجویی درخواست کرد که تا پایان رسیدگی و اتمام روند دادرسی و صدور حکم قطعی و روشن شدن تمامی ابعاد جنایت قتل داریوش مهرجویی و همسرش، از انتشار هر گونه اخباری که مورد تایید اولیای دم یا وکلای ایشان نباشد از جمله معرفی قاتل یا قاتلین احتمالی پرهیز شود. مانوش منوچهری سه‌شنبه، دوم آبان، همچنین درخواست کرد «هرگونه اخباری که مورد تایید اولیای دم یا وکلای ایشان نباشد» نیز منتشر نشود.

وکیل مونا مهرجویی طی متنی که در اختیار ایسنا قرار داده شده است، اعلام کرد:

«اینجانب مانوش منوچهری به وکالت از مونا مهرجویی فرزند داریوش مهرجویی و وحیده محمدی فر ضمن مشورت با خانواده آن عزیزان به قتل رسیده، در پاسخ به مراجعات اصحاب رسانه و اخبار متناقض و غیرقطعی منتشره و ضمن سپاسگزاری از دادستانی محترم فردیس و استان البرز و اداره آگاهی مربوطه برای زحمات شبانه روزی جهت کشف حقیقت، با توجه به این که تاکنون به دلیل شرایط خانواده، امکان حضور مستقیم در روند تحقیقات و اطلاع از جزئیات پرونده فراهم نشده است، تقاضا دارم تا پایان رسیدگی و اتمام روند دادرسی و صدور حکم قطعی و روشن شدن تمامی ابعاد جنایت، از انتشار هر گونه اخباری که مورد تایید اولیای دم یا وکلای ایشان نباشد از جمله معرفی قاتل یا قاتلین احتمالی پرهیز شود.

امید داریم که حقیقت به شیوه‌ای روشن و عادلانه بزودی برای تمامی دوستداران آن عزیزان عیان گردد.»

هم چنین دختر داریوش مهرجویی یک استوری در اینستاگرام درباره قتل پدر و مادرش منتشر کرد.

مونا مهرجویی نوشت: تا کنون هیچ یک از شواهد و مدارک، آثار جنایت توسط ما بررسی نشده است. تا بررسی همه ابعاد و حضور در پرونده و روند دادرسی، قاتل از نظر ما مشخص نیست.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله