تیم فوتبال همگروه با ازبکستان و ترکمنستان

قرعه‌کشی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هم‌گروهی‌های ایران تعیین شدند

ملی مذهبی _ مراسم قرعه‌کشی مسابقات مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ امروز (پنجشنبه) در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار شد و تیم فوتبال جمهوری اسلامی در گروه E با تیم‌های ملی ازبکستان، تاجیکستان و برنده دیدار تیم‌های هنگ کنگ و بوتان همگروه شد. 

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده که این مسابقات به‌عنوان بازی‌های مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷هم در نظر گرفته خواهد شد. همچنین طبق برنامه اعلام شده از سوی AFC بازی‌های دور دوم بین ماه‌های نوامبر ۲۰۲۳(آبان – آذر ۱۴۰۲) و ژوئن ۲۰۲۴(خرداد و تیر ۱۴۰۲) برگزار خواهد شد. 

در مرحله دوم این رقابت‌ها که تیم فوتبال نیز حضور خواهد داشت، از میان ۳۶ تیم که در ۹ گروه چهار تیمی با هم رقابت می‌کنند، تیم‌های اول و دوم هر گروه به دور سوم انتخابی جام جهانی راه می‌یابند.

این ۱۸ تیم مستقیما به جام ملت‌های آسیای ۲۰۲۷ نیز صعود می‌کنند و ۶ تیم دیگر این رقابت‌ها از بین تیم‌های سوم و چهارم گروه‌های نه‌گانه انتخاب می‌شوند.

از میان ۱۸ تیم نهایی راه یافته به مرحله سوم انتخابی جام جهانی نیز در نهایت ۸ تیم از آسیا مجوز حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را به دست خواهند آورد. رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ برای نخستین بار با حضور ۴۸ تیم برگزار می‌شود و سهمیه آسیا از ۱+۴ سهمیه به ۱+۸ سهمیه افزایش یافته است. بسیاری معتقدند از این پس صعود نکردن تیم فوتبال به این مسابقات، اتفاقی غیرممکن و بعید خواهد بود. 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله