سه چهره جنبش اعتراضی ایران در فهرست صد شخصیت تاثیرگذار مجله «تایم»

شروین حاجی‌پور، نیلوفر حامدی و الهه محمدی در فهرست چهره‌های تاثیرگذار «تایم»

ملی مذهبی _  شروین حاجی‌پور، خواننده ترانه «برای» به همراه نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو روزنامه‌نگار زندانی در ایران از سوی مجله »تایم» به عنوان شخصیت‌های تاثیرگذار معرفی شدند. 

این مجله آمریکایی فهرستی از صد چهره تاثیرگذار را منتشر کرده است. ترانه «برای» شروین حاجی‌پور به یکی از نمادهای جنبش «زن زندگی آزادی» در پی جان باختن مهسا امینی در ایران تبدیل شد. مقام‌های ایران این خواننده جوان را چند روزی بازداشت کردند. 
شروین حاجی‌پور در بخش «هنرمندان» و نیلوفر حامدی و الهه محمدی در بخش «پیشگامان» این ۱۰۰ چهره قرار گرفته‌اند.

نیلوفر حامدی و الهه محمدی دو روزنامه‌نگاری هستند که از جان باختن مهسا امینی در پی بازداشت از سوی گشت ارشاد و مراسم خاکسپاری او گزارش تهیه کرده بودند. نهادهای امنیتی ایران در بیانیه‌ای مشترک این دو خبرنگار را به «جاسوسی» متهم کردند.  
صبح ۳۱ شهریور ماموران با حضور در منزل نیلوفر حامدی او را بازداشت کردند، همان روز وسایل الکترونیکی الهه محمدی هم ضبط شد. الهه یک‌هفته بعد بازداشت شد تا در کنار نیلوفر بیشتر از نیمی از سال ۱۴۰۱ را در بازداشت بگذراند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله