فشار به زنان از قوه قضاییه تا شهرداری

ادامه‌ تلاش‌ حکومت‌ برای مقابله با آزادی پوشش

ملی مذهبی _ غلامحسین محسنی اژه‌ای رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی در  جریان دیدار از استان البرز گفت “مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی” در دستور کار این قوه قرار دارد. اژه‌ای البته تاکید کرد که باید “افرادی که در موضوع حجاب، مسئله برایشان روشن نیست با افرادی که در این عرصه وابسته به دستگاه‌های جاسوسی بیگانه هستند” از هم تفکیک شوند.مقامات جمهوری اسلامی همواره معتقد به دست داشتن “بیگانگان” در تمامی اعتراضات هستند و معترضان را “عوامل فریب‌خورده دشمن” می‌دانند.

به ادعای رییس قوه قضاییه: «اکثر قریب به اتفاق مردم ما متدیّن هستند و حتی آن‌هایی نیز که باور‌های دینی قوی‌ای ندارند، غیرتمند هستند و بی‌بندوباری را نمی‌پسندند.»این سخنان در حالی بیان می‌شود که خیابان‌های شهرهای بزرگ و کوچک ایران محل رفت و آمد زنان بدون حجاب اجباری است و حتی در مراکز تفریحی و گردشگری نیز زنان بدون حجاب  اجباری وارد می‌شوند.

قرارگاه حجاب در وزارت کشور

معاون‌ فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا برگزاری جلسات در مورد حجاب در شهرداری تهران را به منظور اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه حجاب عنوان کرد.امین توکلی‌زاده گفت: «این مصوبات صرفا برای امسال نیست و اساسا جدید نیستند و مصوباتی مربوط به گذشته است اما در انجام آن کوتاهی شده است.»

معاون شهرداری تهران تصریح کرد: «دستگاه‌ها به وظایف خود در حوزه حجاب عمل نکردند و این وظایف مجددا توسط رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارت کشور سپرده شده تا پیگیری‌های لازم برای انجام وظایف دستگاه‌ها صورت گیرد.»به گفته توکلی‌زاده، وزارت کشور قرارگاهی با موضوع حجاب و با پیگیری شخص وزیر کشور تشکیل داده و شهردار تهران نیز عضو این قرارگاه است. 

استقرار آمران به معروف در استان گلستان

دادستان استان گلستان گفته در تمامی پاساژها و مراکز خرید این استان آمران به معروف مستقر می‌شوند.محمود اسپانلو روز پنج‌شنبه ۱۷ فروردین در گفت‌وگو با خبرنگاران همچنین گفت: «اصناف هم باید یک نفر را در کنار آمران به معروف برای برخورد با بی‌حجاب‌ها در مراکز خرید مستقر کند و اگر نمی توانند برخورد کنند به ما گزارش دهند تا دستور پلمب صادر کنیم.»دادستان استان گلستان تصریح کرد که برای پلمپ مراکز خریدی که در آنها زنان بی‌حجاب حضور دارند  “به هیچ عنوان تردید نمی کنیم”.او همچنین گفت: «اگر گزارش مستندی به دست ما برسد که مسئولی در حوزه حجاب، مسئولیتی داشته اما به وظیفه خود عمل نکرده باشد، قطعا برخورد می‌کنم.»

در ماه‌های گذشته مراکز متعدد گردشگری و خرید به دلیل حضور زنان بدون حجاب اجباری پلمب شده است. در آستانه نوروز و در فصل پربازدید مراکز تفریحی چندین پارک گردشگری و مرکز توریستی به همین دلیل پلمب و صدها نفر بیکار شدند.

تجمع اعضای کتابخانه ملی

در پی تعلیق عضویت برخی اعضای کتابخانه ملی ایران به دلیل پیروی نکردن از حجاب اجباری، روز پنج‌شنبه ۱۷ فروردین گروهی از این اعضا در محوطه کتابخانه ملی تجمع کرده و در حرکتی نمادین روسری‌هایشان را داخل حوض وسط این مجموعه پرتاب کردند.
در میانه اسفندماه ۹۰۰ تن از اعضای کتابخانه ملی نامه‌ای به ریاست این مجموعه نوشته و نسبت به تعلیق عضویت اعضایی که حجاب اجباری را رعایت نکرده‌اند، اعتراض کردند. این نامه اما تا کنون بدون پاسخ مانده است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله