بیش از ۷۰ دانشجو در تهران و تبریز احضار و ممنوع‌الورود شدند

ممنوع‌الورودی ۳۰ دانشجو دانشگاه علامه در پی اعتراض به مسمومیت‌ها

ملی مذهبی _ کانال تلگرام دانشجویان متحد، از موج احضار و ممنوع‌الورودی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و علامه طباطبایی تهران، به‌دنبال اعتراضات دانشجویی به مسموم‌سازی دانش‌آموزان دختر خبر داده است. بر اساس گزارش روز ۲۱اسفند این کانال دانشجویی، پس از تجمع ۱۶ اسفند دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اعتراض به حملات شیمیایی به مدارس، برای حدود ۴۰ تن از دانشجویان این دانشگاه پیامک احضار به کمیته انضباطی ارسال شده است. 

احضار گسترده دانشجویان به کمیته انضباطی در شرایطی رخ داده که تنها یک روز بعد از تجمع ۱۶ اسفند، خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز به‌دلیل مسمومیت تعدادی از ساکنان با گازهای سمی، تخلیه شد.

هم‌زمان بیش از ۳۰ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی تهران نیز، به‌دلیل تجمع اعتراضی علیه حملات شیمیایی به مدارس دخترانه، ممنوع الورود شده‌اند. بر اساس گزارش‌ها، بسیاری از دانشجویان مورد ضرب‌و‌شتم قرار گرفته و به‌صورت مستقیم توسط مسوولین حراست تهدید به بازداشت و برخورد امنیتی شدند. در عین حال، بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در نامه‌ای به وزیر علوم حکومت ایران، اعتراضات روی داده در روز ۱۶اسفند را «بلوا» خوانده و خواهان برخورد با دانشجویان معترض شده است.

این تشکل وابسته به سپاه پاسداران در نامه خود با انتقاد از آنچه «اشتباه استراتژیک عفو فله‌ای کمیته‌های انضباطی» خوانده گفته است: «بسیج دانشجویی “هیچ” بنایی بر “مماشات” با برهم‌زنندگان امنیت عمومی دانشگاه و تکرار ساختارشکنی‌های پیشین نخواهد داشت»

کانال تلگرام دانشجویان متحد، از موج احضار و ممنوع‌الورودی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز و علامه طباطبایی تهران، به‌دنبال اعتراضات دانشجویی به مسموم‌سازی دانش‌آموزان دختر خبر داده است.

بر اساس گزارش روز ۲۱اسفند این کانال دانشجویی، پس از تجمع ۱۶ اسفند دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در اعتراض به حملات شیمیایی به مدارس، برای حدود ۴۰ تن از دانشجویان این دانشگاه پیامک احضار به کمیته انضباطی ارسال شده است.  احضار گسترده دانشجویان به کمیته انضباطی در شرایطی رخ داده که تنها یک روز بعد از تجمع ۱۶ اسفند، خوابگاه دخترانه دانشگاه علوم پزشکی تبریز به‌دلیل مسمومیت تعدادی از ساکنان با گازهای سمی، تخلیه شد.

انتقام از دانشجویان علامه

هم‌زمان بیش از ۳۰ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی تهران نیز، به‌دلیل تجمع اعتراضی علیه حملات شیمیایی به مدارس دخترانه، ممنوع الورود شده‌اند.به گزارش کانال تلگرامی “دانشجویان متحد”، بیش از ۳۰ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی اجازه ورود به دانشگاه را ندارند. این اقدام در پی اعتراض دانشجویان این دانشگاه به مسمویت‌های زنجیره‌ای دانش‌آموزان در مدارس صورت گرفته است.

ضیا نبوی، فعال دانشجویی که خود یکی از ممنوع‌الورودی‌ها است، در توییتی نوشت: «امروز که برای پیگیری کارهای تسویه‌حساب به دانشکده رفتم، فهمیدم که ممنوع‌الورودم. گویا بعد از تجمع سه‌شنبه در پردیس دانشگاه علامه در اعتراض به مسمومیت سریالی دانش‌آموزان، لیستی سی‌و چند نفره از دانشجویان معترض به حراست دانشگاه ابلاغ شده که این افراد حق ورود به دانشگاه را ندارندبر اساس گزارش کانال دانشجویان متحد، «هستی امیری»، «هادی خورشیدی»، «احسان رحمانی»، «فرشته طوسی»، و «ضیا نبوی»، از جمله این دانشجویان محسوب می‌شوند.
طبق گزارش های اولیه هستیامیری، هادیخورشیدی، احسانرحمانی، محمدحسینشعاعی، فرشتهطوسی، نازنینلاله، مریممحمودی، محمدحسینموسوی از جمله این دانشجویان محسوب می‌شوند.

این اعتراض مسالمت‌آمیز که در روز سه‌شنبه، ۱۶ اسفند در پردیس مرکزی دانشگاه علامه رخ داد؛ با خشونت بی‌سابقه‌ی حراست دانشگاه مواجه شد، به صورتی که بسیاری از دانشجویان مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بصورت مستقیم توسط مسئولین حراست تهدید به بازداشت و برخورد امنیتی شدند. بر اساس گزارش‌های موجود، روز شنبه و یکشنبه از ورود تعدادی از دانشجویان، به دانشگاه ممانعت به عمل آمده است و فضای اطراف دانشگاه، امنیتی توصیف شده است. این در حالی است که به هیچ یک از دانشجویان ممنوع‌الورود ابلاغ رسمی کتبی یا پیامکی مبنی بر ممنوعیت ورود به دانشگاه صورت نگرفته است و به گفتن این نکته بسنده شده که لیست سی‌و‌چندنفره‌ای از دانشجویان توسط شورای انضباطی به ما ابلاغ شده که به علت شرکت در اعتراض روز سه‌شنبه ۱۶ اسفند حق ورود به دانشگاه را ندارند.

البته این دست ممنوع‌الورودی‌ها و برخوردهای انضباطی در ماه‌های اخیر و در دانشگاه علامه بسیار رایج بوده و خاصه پس از خیزش «زن،زندگی، آزادی» تعداد زیادی از دانشجویان دانشگاه علامه، با احکام کمیته های انضباطی از تحصیل، معلق شده اند. این در حالی است که پیش‌تر و طبق مصاحبه معاونت حقوقی این دانشگاه ادعا شده بود که تمامی دانشجویان تعلیقی، بخشیده شده و به کلاس های درس بازگشته اند. در صورتی که شواهد امر نشان می‌دهد که نه ‌تنها آن محرومیت‌ها لغو نشده که احضارها همچنان ادامه دارد و دانشجویان جدیدی هم از تحصیل به صورت موقت منع شده و با حکم کمیته های انضباطی مواجه شده‌اند.

اعتراضات دانشجویان دانشگاه علامه به مسموم‌سازی دانش‌آموزان که در روز سه‌شنبه۱۶اسفند در پردیس مرکزی دانشگاه علامه رخ داد؛ با خشونت بی‌سابقه‌ حراست دانشگاه مواجه شد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله