تحصن و اعتراض در باشگاه پرسپولیس

تحصن بازیکنان پرسپولیس: تا ماهینی آزاد نشود بازی نمی‌کنیم

بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس، اعلام کرده‌اند تا زمان آزاد نشدن «حسین ماهینی» کاپیتان سابق این تیم از بازداشت، حاضر به ورود به زمین مسابقه برای دیدار با تراکتور در هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر ایران نیستند.

بر اساس گزارشی که ایران وایر منتشر کرده است، یکی از بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به ایران وایر گفته است که تمامی بازیکنان این تیم تصمیم خود را به گوش مدیران باشگاه رسانده‌اند، اما همه آن‌ها تحت فشار باشگاه و نهادهای امنیتی هستند.حسین ماهینی کاپیتان سابق پرسپولیس و بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران، هفتم مهرماه توسط نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شد.

حسین ماهینی در دو هفته گذشته در توییتر خود با اعتراضات ضد حکومتی مردم ایران علیه نظام جمهوری اسلامی اعلام همبستگی و همراهی کرده بود.

منبع خبری ایران وایر که خود یکی از بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس است به ایران وایر گفته است: «از ساعتی که این خبر را اعلام کردیم، تماس‌های مکرری با بازیکنان گرفته شد، اما ما حاضر نیستیم وارد زمین مسابقه شویم.» او گفته است بازیکنان این تیم توسط نهادهای امنیتی تهدید شده‌اند.تیم فوتبال پرسپولیس امروز از ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران میزبان تیم تراکتور خواهد بود.«مهدی تاج» عضو سابق اطلاعات سپاه اصفهان ریاست فدراسیون فوتبال ایران را برعهده دارد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله